Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Familia mea a fost deranjată!” Lucian Sânmărtean, despre o declaraţie făcută de Mihai Stoica

 EXCLUSIV | ”Familia mea a fost deranjată!” Lucian Sânmărtean, despre o declaraţie făcută de Mihai Stoica

Diverse

Comentarii

Mihai Stoica a blocat, în 2016, revenirea lui Lucian Sânmărtean la FCSB, imediat după ce fotbalistul îşi încheiase conturile cu Al Ittihad. Dorită de antrenorul de atunci al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf , revenirea lui Sânmărtean la formaţia lui Gigi Becali a fost blocată de managerul general. În cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport, fostul internaţional i-a răspuns acum lui Stoica.

”Sânmărtean nu ne mai poate ajuta” spunea Meme Stoica în 2016. ”Nu poate face ambele faze ale jocului. Eu am desfiinţat acasă la mine cuptorul cu microunde, pentru că nu-mi place ciorba reîncălzită. Pai ce, nu mai suntem în stare să aducem alţi jucători din toată lumea asta?!” spunea Stoica la acea vreme.

În cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport, întrebat de moderatorul Dan Udrea cu privire la acest subiect, Lucian Sânmărtean a explicat: ”A avut o exprimare aşa mai plastică şi nelalocul ei, dar cu siguranţă ştiu ce a vrut să zică. Chiar şi domnul Becali a declarat că nu a vrut să mă deranjeze, dar şi că atât timp cât am fost la FCSB, mi-am făcut bine treaba şi au fost foarte mulţumiţi. Nu m-a deranjat foarte tare, mai degrabă familia mea a fost deranjată de acea reacţie” a mărturisit fostul internaţional român.

Lucian Sânmărtean a jucat între 2015 şi 2015 la formaţia roş-albastră şi a marcat de 6 ori în 42 de meciuri. A câştigat la formaţia lui George Becali un titlu de campion în sezonul 2013-2014. 

Afla mai multe despre: lucian sânmărteanmeme stoicascandal 

viewscnt
Articole similare