Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Farul e peste CFR Cluj. Momentul în care Hagi i-a luat faţa lui Petrescu: ”Este incredibil. Acolo s-a făcut diferenţa”

EXCLUSIV | Farul e peste CFR Cluj. Momentul în care Hagi i-a luat faţa lui Petrescu: ”Este incredibil. Acolo s-a făcut diferenţa”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa are doar o înfrângere tot sezonul de Superligă şi ocupă primul loc din clasament.

EXCLUSIV | Farul e peste CFR Cluj. Momentul în care Hagi i-a luat faţa lui Petrescu: ”Este incredibil. Acolo s-a făcut diferenţa” 

Fotoliul de lider în Superligă este ocupat de Farul, care are 40 de puncte. Podiumul este completat de Rapid, cu 32 de puncte şi CFR Cluj, cu 31. 

Prezentul arată foarte bine. Farul Constanţa are doar o înfrângere tot sezonul de Superligă, un 3-4 ciudat şi ghinionist cu Universitatea Craiova, meci în care a condus 3-1 la pauză.

În rest, rezultate bune sau foarte bune. Trupa lui Hagi a trecut 3-1 de FCSB, 3-1 de CFR Cluj, reuşind să-ţi ţină la respect principalele rivale. Ultimele două rezultate sunt bune: 1-1 pe “Giuleşti” cu Rapid, apoi 2-1 victorie la FC U Craiova 1948.

Basarab Panduru a explicat de ce ar putea să aibă Farul şanse mai bune la titlu decât CFR Cluj, anul acesta. 

”În mod normal cu punctele ăstea, cu meciurile în minus, CFR ar trebui să fie pe primul loc. Nu se aştepta nimeni ca Farul în etapa a 17-a să facă 40 de puncte. Totuşi sunt acolo nişte diferenţe: Farul pierde un singur meci, ceea ce este incredibil. Iar CFR pierde 4.

Iar în etapa a 15 să pierzi 4 meciuri, nu prea e ok... nu? CFR-ul, în mod normal, se credea că poate să fie pe primul loc, dar nu te gândeai că poate Farul să facă 40 de puncte! Cum nu te gândeai la FCSB că ajunge în situaţia asta...”, a declarat Basarab Panduru după meci. 

Ce a răspuns Hagi când a fost întrebat despre titlu:

”Am încercat să jucăm, am întâlnit o echipă care a stat bine în teren. Jucăm bine, facem lucrurile bune. Am avut răbdare, le-am spus că golul va veni şi a venit. De la începutul campionatului noi nu am fost trecuţi la echipele care au şanse, acum suntem aici. E bine pe primul loc. Am oxigen. E bine aici! Obiectivul nostru a fost să intrăm în play-off, dar încă nu avem punctele necesare. Cât despre înjumătăţirea punctelor, ne-am obişnuit cu asta. Noi trebuie să jucăm şi să învingem, nu mai contează altceva. Până la titlu mai este cale lungă”, a declarat Gheorghe Hagi.

Dan Petrescu şi-l doreşte pe Nicolae Stanciu la CFR! Reacţia antrenorului după anunţul lui Neluţu Varga: ”Săptămâna asta ne întâlnim!”

Afla mai multe despre: farulcfr clujpetrescuhagi 

viewscnt
Articole similare