Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB a urmărit peste 100 de jucători în ultimul an şi jumătate. Dezvăluirile lui Nicolae Dică

EXCLUSIV | FCSB a urmărit peste 100 de jucători în ultimul an şi jumătate. Dezvăluirile lui Nicolae Dică

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică susţine că a urmărit peste 100 de jucători într-un an şi jumătate, cât a stat la FCSB. Antrenorul în vârstă de 38 de ani spune că a monitorizat mai ales fundaşi centrali, capitol la care FCSB încă suferă.

Nicolae Dică a semnat cu FCSB în vara lui 2017 şi a plecat la finalul lui 2018, timp în care spune că a monitorizat peste 100 de jucători. Fostul atacant spune că a încercat astfel să găsească cele mai bune soluţii, mai ales pentru apărare. În tot acest timp, la FCSB au fost transferaţi 20 de jucători:

”Am avut peste 100 de jucători care, aici vorbesc mult de fundaşi centrali, pentru că acolo aveam mare nevoie, am urmărit foarte muţi fundaşi centrali şi am urmărit pentru că la Steaua, când aduci un jucător, într-adevăr, tebuie să aduci un jucător cu calităţi foarte bune, un jucător care să se impună şi care să  fie mai bun decât jucătorii pe care îi ai în lot, mai ales că e vorba de străini. Păi văd cam toate meciurile care se dau la rtelevizor, încerc să le urmăresc. Campionatul României urmăresc, Italia... Urmăresc Italia, Anglia, iar îmi place foarte mult, Spania, Italia îmi plac, chiar  fetiţa mea îmi spune: ”tati, dar stai numai pe fotbal, mereu te uiţi numai la fotbal”. Asta este meseria mea, îmi place foarte mult, iubesc acestă meserie şi nu voi renunţa niciodată la ea”, a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.

Ce transferuri a făcut FCSB în perioada în care antrenor a fost Nicolae Dică:

  • Sezonul 2017-2018: Florinel Coman, Dragoş Nedelcu, Romario Benzar, Constantin Budescu, Cătălin Golofca, Andrei Vlad, Bogdan Planic, Cristi Bălgrădean, Valerică Găman, Cristi Tănase, Filipe Teixeira, Junior Morais, Ionuţ Larie, Toma Niga.
  • Sezonul 2018-2019: Olimpiu Moruţan, Mihai Roman, Kamer Qaka, Alexandru Stan, Raul Rusescu, Hristo Zlatinski

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1fundasi 

viewscnt
Articole similare