Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB - CFR Cluj, confruntarea în care antrenorii vor face diferenţa. Stoichiţă: ”Duelul se mută practic pe bănci”

EXCLUSIV | FCSB - CFR Cluj, confruntarea în care antrenorii vor face diferenţa. Stoichiţă: ”Duelul se mută practic pe bănci”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoichiţă a vorbit despre derby-ul etapei FCSB - CFR Cluj. Fostul antrenor al roş-albaştrilor este convis că de această dată diferenţa o vor face antrenorii şi nu jucătorii, pentru că în acest moment loturile celor două echipe sunt foarte echilibrate.

”E un duel al băncilor acum pentru că practic se transfera din teren la bănci, pentru că echipele sunt echilibrate valoric, individual vorbind şi de acum organizarea, care va fi mai inspirat, care va fi cel care va alege cel mai bine ceea ce trebuie să facă, ăla va fi câştigătorul.

Problema care se pune este că meciul va fi extrem de dificil din cauză că primul gol este foarte important. Clujul dacă dă primul gol va fi foarte greu de bătut, la fel şi Steaua obligă Clujul să renunţe la tactica asta atât de pragmatică pe care o are Dan şi atunci în momentul în care dacă ei vor fi conduşi trebuie să se desfacă, nu ştiu ce se va întâmpla pentru că Stelei îi convin spaţiile mari, spaţiile libere”, a declarat Mihai Stoichiţă la Telekom Sport.

Partida FCSB - CFR Cluj va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1cfr clujfcsbderbyfcsb - cfr cluj,  

viewscnt
Articole similare