adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | FCSB l-a vândut pentru 300.000 de euro, dar e aşteptat înapoi! Transferul nebănuit al lui Gigi Becali: "I-a transmis că îl aşteaptă"

EXCLUSIV | FCSB l-a vândut pentru 300.000 de euro, dar e aşteptat înapoi! Transferul nebănuit al lui Gigi Becali: "I-a transmis că îl aşteaptă"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, e un adept al revenirilor la FCSB. De-a lungul timpului, omul de afaceri le-a dat a doua şansă unor jucători precum Cristi Tănase, Adi Popa sau Raul Rusescu, iar la fel are de gând să procedeze cu Sergiu Buş, abia transferat în Coreea de Sud, la Seongnam FC.

La începutul sezonului, Sergiu Buş a fost în faţa unei decizii importante. Atacantul a avut de ales între FCSB, CFR Cluj, Legia Varşovia şi actuala sa echipă din Asia, dar a bătut palma cu Gigi Becali. A fost o alegere care s-a dovedit a fi neinspirată, întrucât a plecat după doar jumătate de sezon

Sergiu Buş, aşteptat înapoi de Gigi Becali la FCSB! "Chiar i-a transmis, dar după ce câştigă câteva milioane"

Agentul Bogdan Apostu, cel care a intermediat trecerea lui Sergiu Buş la FCSB, dar şi plecarea acestuia, a dezvăluit una dintre ultimele discuţii ale atacantului cu Gigi Becali, înainte de a pleca din România spre Coreea de Sud. 

Finanţatorul FCSB îl aşteaptă înapoi pe Sergiu Buş, semn că relaţia dintre cei doi e bună, deşi atacantul nu a primit multe şanse: "Chiar i-a transmis Gigi Becali că îl aşteaptă după ce câştigă câteva milioane acolo, îl aşteaptă înapoi la FCSB. E clar că Sergiu merita mai mult la FCSB, e incontestabil lucrul acesta", a declarat Bogdan Apostu pentru Telekom Sport. 

Detaliile transferului lui Sergiu Buş de la FCSB

FCSB a încasat 300.000 de euro pentru transferul lui Sergiu Buş în Coreea de Sud, iar Bogdan Apostu a susţinut că fotbalistul şi-ar fi dorit mai multe minute în echipa lui Toni Petrea. 

De asemenea, atacantul va avea un salariu peste cele din Liga 1 la Seongnam FC: "Aş putea spune că e rezolvat într-o proporţie de 99%, pentru că ambele cluburi s-au înţeles, noi ne-am dat acceptul. E clar că Sergiu n-a trecut prin cea mai bună perioadă a lui la FCSB, are doar două goluri marcate în 11 partide. 

Ei (n.r. - cei de la Seongnam FC) îl urmăresc deja din vară, când am discutat, ei au vrut să îl achiziţioneze şi vara trecută. Au aşteptat prea mult, la fel cum a făcut şi Legia Varşovia, la fel cum a făcut şi CFR Cluj. Şi atunci am semnat cu FCSB, iar acum iată că am reuşit să îi conving să plăteaască şi o sumă de transfer importantă pentru Sergiu. Salariul pe care îl va avea acolo este mult peste ceea ce poate să plătească o echipă din România şi aş spune chiar din această zonă a Europei. 

Probabil salariul pe care îl are acum este cumva condiţionat şi de faptul că vine de la FCSB, care este o echipă extrem de importantă", a mai spus agentul pentru Telekom Sport.  

Sergiu Buş a jucat în 11 partide la FCSB, a marcat două goluri şi a pasat decisiv o dată. 

 

viewscnt
Articole similare