Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB nu mai e interesată să joace pe Arcul de Triumf. MM: "Nu vreau să par că umflu, dar..."

EXCLUSIV | FCSB nu mai e interesată să joace pe Arcul de Triumf. MM: "Nu vreau să par că umflu, dar..."

FCSB

Comentarii

Dinamo a primit acces pe stadionul Arcul de Triumf, prima echipă de club care organizează un meci pe arena destinată rugby-ului, dar Mihai Stoica a spus că FCSB nu mai e interesată să joace acolo. MM a spus, la Orange Sport, că stadionul Arcul de Triumf este prea mic pentru suporterii "roş-albaştrilor".

Prezent în studioul Orange Sport în seara în care a găzduit pe Sepsi, în Cupa României, pe stadionul Arcul de Triumf, Mihai Stoica a spus că FCSB nu mai este interesată să joace pe arena reconstruită pentru EURO 2020. Media de suporteri prezenţi la meciurile de pe teren propriu i-a făcut pe oficialii FCSB să se răzgândească.

EXCLUSIV | FCSB nu mai e interesată să joace pe Arcul de Triumf. MM: "Nu vreau să par că umflu, dar..."

Meciul Dinamo - Sepsi, din Cupa României, a reprezentat o premieră. A fost prima partidă găzduită de o echipă de club din România pe stadionul Arcul de Triumf. Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB nu mai e interesată să joace pe arena recent renovată.

Mihai Stoica a spus că, pentru media de suporteri prezenţi la meciurile de pe teren propriu pe care o are FCSB în acest sezon, stadionul Arcul de Triumf. Mai mult, MM a plusat şi a spus că doar Peluza Nord ar umple cele 8.400 de locuri ale arenei din Bucureşti.

"Ştii ce se întâmplă, acum nu vreau să par că mă umflu, dar sunt 8.400 de locuri. Noi, dacă ducem doar Peluza Nord îl ocupăm tot. E prea mic. Noi, acum, nici măcar meciurile considerate cele mai lipsite de importantă, nici măcar alea nu le-am jucat cu o asistenţă sub 10.000. Cred că un singur meci am avut sub 10.000", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pe stadionul de la Arcul de Triumf s-au jucat până acum doar meciuri de rugby şi meciuri ale echipelor naţionale ale României, de tineret şi de fotbal feminin.

FCSB a vrut pe Arcul de Triumf când Arena Naţională a fost închisă fotbalului

„Am fost aruncaţi de pe Arena Naţională şi n-am fost primiţi pe Arcul de Triumf. Eu acolo locuiesc şi am văzut că gazonul e terminat, e perie. Dar nu suntem primiţi! Asta e România!

Stadionul Arcul de Triumf a început să se degradeze înainte de a fi dat în folosinţă. Au început să cadă ceva din el, de lemn, gen şipci. E jenant ce se întâmplă în ţara asta! Dar atât timp cât MApN are echipă de amatori şi cheltuie peste 1 milion pe an, orice e posibil.

Dacă vom juca în Ghencea, pe Arena Naţională sau pe Arcul de Triumf depinde de cei care decid asta. Probabil că instituţiile vor reacţiona din moment ce ni se interzice să plătim sume foarte mari pentru a închiria stadioane. Dacă tu refuzi să încasezi o sumă importantă, înseamnă că încalci legea!”, a spus Mihai Stoica într-un live pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: mihai stoicaarcul de triumfstadionfcsb 

viewscnt
Articole similare