You are here:

EXCLUSIV | FCSB poate rămâne fără cel mai bun jucător. Impresarul lui Budescu a confirmat totul: "Sunt discuţii cu mai multe cluburi"

EXCLUSIV | FCSB poate rămâne fără cel mai bun jucător. Impresarul lui Budescu a confirmat totul: "Sunt discuţii cu mai multe cluburi"

Fotbal

Comentarii

FCSB poate rămâne uşor fără Budescu. Orice club care achită trei milioane de euro îl poate avea. Aceasta este clauza de reziliere, dar Budescu nu vrea să plece. Şi-ar dori să continue, deşi oferte atractive financiar au fost mereu.

"Budescu are o clauză de reziliere şi sunt multe discuţii acum cu câteva cluburi. E posibil să avem câteva oferte concrete în curând. Budescu mi-a spus că Becali i-a propus, mai în glumă, mai în serios, să-i mărească clauza de reziliere. Nu e o sumă mică nici acum, e destul de greu ca el să plece inclusiv cu această clauză de reziliere din prezent.

El nu a ales Steaua pentru bani. A avut oferte mult mai bune financiar, din Arabia, din Turcia, dar am declinat oferta sperând că va veni la Steaua, că va face o treabă bună şi că va face pasul pentru o echipă din Vest. El vrea să joace la un nivel bun. Dacă vom găsi o echipă din vest care să îl accepte şi cu bune, şi cu rele, foarte bine. Vreau să-l duc undeva unde să fie dorit de toată lumea. El trebuie să aibă sprijinul tuturor, şi al preşedintelui, şi al antrenorului" , a declarat impresarul lui Budescu, Florin Lovin.

Afla mai multe despre: budescufcsbsteaualiga 1steaua 

viewscnt
Articole similare