Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB poate să-şi ia adio de la una dintre ţintele de transfer din Liga 1: "Nici nu se pune problema"

EXCLUSIV | FCSB poate să-şi ia adio de la una dintre ţintele de transfer din Liga 1: "Nici nu se pune problema"

Fotbal intern

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit la Dolce Sport ce planuri are echipa sa pentru sezonul viitor şi a anunţat că Ciprian Deac va rămâne sigur în Gruia.

Gigi Becali spera să-l poată aduce pe Deac la FCSB, în cazul în care tribunalul nu va decide ieşirea din insolvenţă a celor de la CFR Cluj.

"În play-off, din cauza insolvenţei n-am putut da prime şi asta a influenţat finalul de campionat. Dar locul 4 este unul onorabil. Acum avem termen la sfârşitul acestei luni, atât la fond, cât şi la Curtea de Apel, unde am depus cerere, am făcut apel. Sper la unul dintre ele să ni se aprobe cererea de insolvenţă.

Noi, din conducere, nu ne-am luat vacanţă, pentru că trebuie să pregătim sezonul viitor. Trebuie să facem şi transferuri. Am şi pierdut jucători, cum e cazul lui Larie, căruia Steaua i-a oferit mai mult la semnătură şi a plecat. Pleacă 10 jucători, dar nu e o problemă. În afară de doi dintre ei, la ceilalţi voiam să renunţăm. Deja am făcut două transferuri şi suntem pe cale să mai facem.

Vom avea un lot mai bun decât cel din sezonul care s-a încheiat. Deac e jucătorul nostru până în 2020 şi nu are nicio clauză legată de insolvenţă. Poate pleca doar dacă vrea clubul şi pe o sumă corespunzătoare, dar nu se pune problema. El a vrut să rămână şi noi nu vrem să-l dăm. Am şi schimbat o clauză în contract, care spunea că putea pleca la un moment dat"
, a spus Mureşan la Dolce Sport.

viewscnt
Articole similare