Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Filip şi-a luat rolul de căpitan în serios: "Aici e Dinamo, nu e normal să fim pe 7!" Transferul "salutat" de fundaş

EXCLUSIV | Filip şi-a luat rolul de căpitan în serios: "Aici e Dinamo, nu e normal să fim pe 7!" Transferul "salutat" de fundaş

Superliga

Comentarii

Steliano Filip a devenit căpitanul lui Dinamo după plecarea lui Paul Anton din Ştefan cel Mare şi îşi ia foarte în serios rolul. Fundaşul spune că înţelege supărarea fanilor, în condiţiile în care echipa roş-albă ocupă un loc inacceptabil în raport cu palmaresul clubului şi cu aşteptările suporterilor.

Filip a vorbit pentru Telekom Sport despre aşteptările sale pentru a doua parte a sezonului, lăsând să se înţeleagă că jucătorii nu au renunţat nici la lupta pentru titlu. Totuşi, pentru a se putea bate la primele locuri, trebuie să treacă cu bine de cele patru etape rămase de jucat în sezonul regulat şi să obţină calificarea în play-off.

"Noi nu am fost unde ne dorim în acest sezon şi am fost supăraţi cu toţii. Era normal şi fanii să reacţioneze un pic, pentru că aici este Dinamo şi nu este normal ca Dinamo să fie pe locul 7. Dinamo trebuie să se bată an de an la titlu sau la Cupe. Şi, într-adevar, a fost mai dificil, dar am trecut peste şi asta e cel mai important.

Au fost discutii (n.r. despre lupta la titlu, în vară) pentru că, cred eu, am terminat pe un loc onorabil, am câştigat un trofeu şi am fost încrezători.
Însă din punctul meu de vedere nu este nimic pierdut, avem patru finale să intram în play-off şi acolo orice este posibil. Au fost şi ceva schimbări de jucători şi e normal, să spun aşa. Pentru că dacă nu legi nişte relaţii de joc şi nu ai un grup de 7-8 jucători de bază şi să joci cu aceeaşi formulă, este greu.

Avem patru finale, îmi doresc să începem cu primul meci cu o victorie, un meci foarte greu (n.r. cu CS U Craiova), dar sunt foarte optimist şi sunt convins că vom fi în play-off"
, a declarat Steliano Filip pentru Telekom Sport.

Filip a vorbit şi despre revenirea lui Dan Nistor la Dinamo, precizând că transferul mijlocaşului e unul foarte bun pentru echipa lui Miriuţă.

"Mă bucur că s-a întors, este un jucător de care aveam nevoie, un jucător foarte bun. Nu mai are nevoie să se integreze, să spun aşa, pentru că este de-al casei", a spus Filip.

"E normal ca FCSB să nu ne vrea în play-off"

Steliano Filip a comentat şi afirmaţiile rivalilor din campionat, care au precizat că ar prefera ca Dinamo să nu joace în play-off.

"Este normal (n.r. ca FCSB să nu o vrea pe Dinamo în play-off), pentru că ştim cu toţii ce înseamnă un meci Steaua - Dinamo şi nu se ştie dinainte câştigătoarea. Şi de aceea, cred că prin forţa noastră, şi împreună cu fanii, îi putem învinge.

Îmi doresc, îmi doresc să câştigăm (n.r. meciul cu FCSB din sezonul regulat). Dar până la meciul cu ei, cum am spus, avem un meci foarte greu cu Craiova. Mie, sincer, îmi plac meciurile astea tari, pentru că acolo îţi arăţi valoarea
", a declarat Steliano Filip pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: steliano filipdinamotelekom sport 

viewscnt
Articole similare