Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florentin Petre îl încurajează pe Adi Mutu: ”Ştie foarte mult fotbal. Îi doresc să ajungă la naţională”

EXCLUSIV Florentin Petre îl încurajează pe Adi Mutu: ”Ştie foarte mult fotbal. Îi doresc să ajungă la naţională”

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal încă nu a numit un nou selecţioner, dar Adrian Mutu (42 de ani) este favorit şi pare că va deveni succesorul lui Mirel Rădoi (40 de ani).

EXCLUSIV Florentin Petre îl încurajează pe Adi Mutu: ”Ştie foarte mult fotbal. Îi doresc să ajungă la naţională”

Naţionala României caută un nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.

Mutu este pe lista FRF. Florentin Petre, fostul jucător de la Dinamo, il incurajează şi işi pune toate speranţele in Adi Mutu. 

Adi Mutu este un băiat care ştie foarte mult fotbal. Dar este o mare diferenţă intre fotbalist şi antrenor. Eu imi doresc din toată inima să faca exact aşa cum işi doreşte el, să ajunga la natională. Il ştiu, am fost colegi la naţională, am fost colegi de echipă, am făcut performanţă. Dacă el va fi alesul este obligat să dea tot ce are mai bun să ducă naţionala la un turneu.

Nu este nici un minus, la tupeul şi la atitudinea lui cu siguranţă va face performanţă. Păi în momentul când intră în vestiar şi jucătorii îl văd, jucătorii aceia nu au cum să nu joace. În primul rând joacă pentru România, în primul rând joacă, că sunt antrenaţi de Adi Mutu, şi până la urmă joci pentru tine, care e varianta cea mai simplă.

 Atunci când ajungi la echipa naţională de închini de trei ori, îţi spui Tatăl Nostru, îi mulţumeşti lui Dumnezeu că ai ajuns acolo, visul tău s-a realizat şi tragi cât mai mult şi cât mai tare de tine ca să poţi să faci performanţă, eu aşa am fost educat.

În ultima perioadă nu am mai vorbit cu el, dar ca fotbalist a fost extraordinar de bun, pe Mutu l-aş antrena până la sfârşitul lumii dacă l-aş avea jucător pentru că era jucătorul care trăgea echipa după el, avea atitudine, agresivitate, mentalitate. Nu a avut foarte multe performanţe ca antrenor, dar bagaj fotbalistic are şi cu siguranţă lucrul ăsta îl va ajuta”, a declarat Florentin Petre. 

Adrian Mutu a antrenat ultima oară nou-promovata U Craiova 1948, unde a fost dat afară după mai puţin de o lună.

  • 7 meciuri a condus Adrian Mutu naţionala de tineret a României: 3 victorii, 3 remize şi o înfrângere
FC Voluntari, Al-Wahda II, România U21 şi U Craiova 1948 sunt echipele pe care le-a mai pregătit Adrian Mutu

Afla mai multe despre: adi mutuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare