adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV Florentin Petre nu a fost surprins de demiterea lui Mircea Rednic: "Mi s-a părut un lucru normal"

EXCLUSIV Florentin Petre nu a fost surprins de demiterea lui Mircea Rednic: "Mi s-a părut un lucru normal"

Dinamo București

Comentarii

Se anunţă o nouă perioadă agitată la Dinamo Bucureşti. Continuă schimbările pe toate planurile în "Ştefan cel Mare", iar ultimul care a plătit este Mircea Rednic.

EXCLUSIV Florentin Petre nu a fost surprins de demiterea lui Mircea Rednic: "Mi s-a părut un lucru normal"

Mircea Rednic (59 de ani) a fost dat afară de la Dinamo după parcursul dezastruos al echipei.

Bilanţul înregistrat la cârma lui Dinamo s-a dovedit fatal pentru Mircea Rednic. Antrenorul a obţinut o singură victorie pe banca lui Dinamo, 1-0 cu Chindia, in rest 3 remize şi 8 eşecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil, cu doar 12 puncte!

Florentin Petre, fostul mare jucător, a vorbit despre situaţia din Ştefan cel Mare. Petre se aştepta ca Rednic să fie demis! 

"Mi s-a părut un lucru normal ţinănd cont că la antrenor dacă nu ai rezultate, cam astea te ţin.

Cu siguranţă au fost ceva probleme acolo şi au decis să se intâmple lucrul ăsta. Este foarte greu mai ales intr-o perioada in care clubul traversează o perioadă grea, să se face nişte schimbări extrordinar de mari.

Schimbările âstea necesită buget, bani mulţi, jucători, altă calitate, alte contracte şi probabil că nu şi-au permis lucrul ăsta şi merg pe continuitate. Imi doresc enorm să le meargă bine pentru că un club cu o tradiţie aşa mare, cu istorie, cu nişte performanţe atât de frumoase, merită mult mai mult. 

(n.r. Greşită strategia cu mulţi străini la Dinamo?) Nu cred că asta a fost problema. Problema a fost de altă factură pentru că au venit mulţi, au venit nepregătiţi, unii poate nu au jucat pe unde au fost deloc şi este foarte greu să aduci un jucător care nu a jucat 5-6 luni intr-un moment in care clubul are nev de rezultate imediate", a declarat Florin Petre pentru telekomsport.ro. 

Iuliu Mureşan l-a dat afară pe Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti şi a garantat pentru Flavius Stoican. 

"Cu sigaranţă Flavius Stoican se va baza pe jucători care au fost şi in trecut, cu siguranţă că mai vin 4-5 juc unde au nevoie, dar se va baza pe tot lotul. Nu ai cum cu aceşti jucători să nu poţi face performanţă, dacă ştii cum să ii uneşti, cum să ii motivezi, să ii faci să joace fotbal, să le dai incredere, vor scapa de retrogradare fără probleme!

Conducerea când alege un antrenor se bazează pe ceva. Probabil că euforia lui, felul cum vorbeşte cu jucători", a conchis Petre.

viewscnt
Articole similare