Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florentin Petre, revoltat pentru situaţia în care a ajuns Dinamo: "Nepriceperea la fotbal te aduce aici" Ce soluţie propune

EXCLUSIV | Florentin Petre, revoltat pentru situaţia în care a ajuns Dinamo: "Nepriceperea la fotbal te aduce aici"  Ce soluţie propune

Dinamo București

Comentarii

Florentin Petre a intervenit în exclusivitate la Telekom Sport pentru a comenta ultimele evenimente din Ştefan cel Mare.

Fostul mijlocaş nu a uitat să îi înţepe pe conducătorii roş-albi pe care îi consideră răspunzători pentru dezastrul sportiv din utima vreme. 
 
"Este dureros ce se întâmplă la clubul pe care îl iubesc foarte mult. Mai ales în ultima perioadă situaţia e foarte tensionată şi din punctul meu de vedere nu trebuia se întâmpla asta. 
Drept dovadă că nepriceperea la fotbal te aduce într-o situaţie ca asta. Fotbalul fără fotbalişti nu se face. Fotbalul fără oameni nu ai cum să îl practici. Uitaţi-vă la toate cluburile din lumea asta, toate au numai foşti fotbalişti. Antrenori, conducători. E un haos, mai pe româneşte. Păcat că se întâmplă lucrurile astea" a spus Florentin Petre. 
 
 
Fotbalistul cu 53 de selecţii la naţională ştie ce trebuie să se întâmple în Groapă pentru ca Dinamo să redevină echipa de altădată. 
 
"Cel mai bine ar fi să se întâlnească, să facă o întâlnire fanii, preşedinte, antrenor, cine o veni. Trebuia să existe o unitate atât din partea administraţiei cât şi a jucătorilor, cu antrenorii, cât şi a fanilor. Dinamo înseamnă istorie, Dinamo e un club unde nu ai cum să te joci. Că mai eşti nervos, că se întâmplă, că şi la noi mai intrau fanii peste noi în vestiar că suntem pe locul 2 sau pe locul 3. Vă daţi seama de ce se întâmplă acum, pentru contraperformanţă pe care ei au făcut-o în ultimii ani" a fost reacţia antrenorului de 43 de ani. 
 

Afla mai multe despre: dinamoflorentin petrehaosconducere,  

viewscnt
Articole similare