Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Bratu a "dezgropat" o amintire neplăcută de la echipa naţionala României: "Toată lumea îmi spune despre acel moment. Unii uită că..."

EXCLUSIV | Florin Bratu a "dezgropat" o amintire neplăcută de la echipa naţionala României: "Toată lumea îmi spune despre acel moment. Unii uită că..."
Comentarii

Invitat la emisiunea Top Interviuri cu Alexandru Săbău, Florin Bratu (40 de ani) a "dezgropat" o amintire dureroasă, pentru el, şi pentru echipa naţională. "Mitraliera" şi-a adus aminte de meciul Danemarca - România din 2003, în care tricolorii, cu el pe teren, au pierdut cu 2-1 şi au ratat şansa de a merge la barajul pentru Euro 2004.

În 2003, Florin Bratu a jucat în meciul Danemarca - România, celebrul meci de la Copenhaga, pierdut de naţionala antrenată atunci de Anghel Iordănescu cu 2-1. Fostul atacant a dezvăluit că şi acum, după 17 ani, lumea îi mai aduce aminte de ratarea pe care a avut-o, la 1-1, singur cu portarul.

"La Copenhaga am avut o ocazie importantă la 2-1, singur cu portarul, dar toate înjurăturile... Mă mai duc şi acum pe stadioane, mă mai întâlnesc cu diverşi oameni în diferite locuri, toată lumea îmi spune despre acel moment.  Unii uită că noi şi dacă câştigam, mergeam la baraj. Au falsa impresie că noi ne calificam direct la turneu final. A fost o situaţie complicată la sfârşitul meciului, am fost la un pas să izbucnească în nervozitate în vestiar, era normal. Ce mi-a plăcut cel mai mult? Echilibrul de care a dat dovadă nea Puiu în care s-a impus, a avut o autoritate, a avut un discus, a zis să tăcem toţi din gură, să ne liniştim, săă mergem la duş", a spus Florin Bratu, la Top Interviuri.

Florin Bratu a strâns 13 prezenţe la echipa naţională a României în cariera de jucător şi a marcat de două ori.

Afla mai multe despre: florin bratuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare