Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Gardoş, sfat important pentru tinerii fotbalişti români după experienţa din Premier League: "Acolo ajung doar cei care fac asta. Lumea se uită la fiecare aspect!"

EXCLUSIV | Florin Gardoş, sfat important pentru tinerii fotbalişti români după experienţa din Premier League: "Acolo ajung doar cei care fac asta. Lumea se uită la fiecare aspect!"

Premier League

Comentarii

Florin Gardoş (31 de ani) a spus, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, că fotbaliştii din Premier League sunt mai responsabili. Fostul fundaş de la Southampton e de părere că nu poţi ajunge într-un campionat atât de puternic dacă nu eşti responsabil şi nu ai un stil de viaţă foarte bine pus la punct, care să-ţi permită să fii la nivel maxim pe teren.

Southampton l-a transferat pe Florin Gardoş de la FCSB în 2014 şi, timp de patru ani, fundaşul român trăit în Anglia, timp în care a putut observa cum se petrec lucrurile. Florin Gardoş a remarcat faptul că fotbaliştii din Premier League sunt foarte responsabili.

Gardoş a dezvăluit că lumea se uită la fiecare aspect al vieţii unui fotbalist înainte de a-l transfera. "Sunt mai resposabili fotnaliştii. Credc că sunt prea mulţi bani implicaţi şi e responsabilitatea foarte mare. Şi cred că mai e un lucru. Acolo ajung doar cei responsabili. Este foarte greu să ajungi dacă ai un stil de viaţă haotic şi nu o să ajungi niciodată la o echipă din Vest, indiferent că vorbim de Premier League sau alt campionat. Criteriul de selecţie ăsta e, se uită lumea la fiecare aspect al vieţii", a spus Florin Gardoş, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Florin Gardoş, transfer de 6,8 milioane de euro în Premier League

În 2014, "Sfinţii" de la Southampton, antrenaţi atunci de Ronald Koeman (57 de ani), antrenorul din prezent al Barcelonei, l-a transferat pe Florin Gardoş de la FCSB. În schimbul său, englezii au plătit 6,8 milioane de euro. Experienţa lui Gardoş n-a fost una prea plăcută, având în vedere faptul că a jucat doar 18 meciuri în Anglia. Accindetările grave i-au măcinat cariera şi nu l-au lăsat să se exprime la potenţial maxim în perioada petrecută la Southampton.

Afla mai multe despre: florin gardospremier leaguejucatori 

viewscnt
Articole similare