Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florin Lovin are doar cuvinte de laudă la adresa lui Iordănescu Jr: ”Ştie să îl domolească pe Becali. E omul potrivit la FCSB”

EXCLUSIV Florin Lovin are doar cuvinte de laudă la adresa lui Iordănescu Jr: ”Ştie să îl domolească pe Becali. E omul potrivit la FCSB”

FCSB

Comentarii

Fostul fotbalist Florin Lovin (39 de ani) a vorbit despre numirea lui Edi Iordănescu la FCSB, dar şi despre ”noul comportament” adoptat de Gigi Becali, patronul echipei.

Lovin are doar cuvinte de laudă la adresa lui Iordănescu Jr. şi îl vede omul potrivit la FCSB!

”Remarc, cel mai pozitiv dintre lucruri, revenirea la normalitate la FCSB, prin venirea lui Edi Iordănescu. Discuţii au fost în fiecare an, cred că Gigi Becali a ajuns la o saturaţie, la un moment în care chiar a realizat că trebuie să se oprească.

A găsit în persoana lui Edi Iordănescu, din punctul meu de vedere, cred că Edi Iordănescu e cea mai potrivită persoană pentru a antrena FCSB.

E tânăr, cu metode noi, a făcut performanţă în România. Are un discurs frumos, poate să stăpânească, să-l domolească pe Gigi Becali. La fotbal depinzi de rezultate”, a declarat Florin Lovin, în direct, la Telekom Sport.

De la venirea la FCSB, Edi Iordănescu a condus echipa în două meciuri, remiza cu Sepsi (1-1) şi înfrângerea cu CFR Cluj (1-4).

Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Dinu Todoran la FCSB şi a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

  • 500.000 de euro este clauza pe care trebuie să i-o plătească Becali lui Edi Iordănescu dacă îl dă afară.

Tehnicianul care a cucerit titlul în Liga 1 a mai pregătit în cariera sa formaţiile FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, CSKA Sofia, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş. FCSB se află, moment, pe locul 7, în clasamentul din Liga I, cu nouă puncte. 

Dan Petrescu, cucerit de Ardeal: ”Am vrut să mă mut la Cluj, să îmi iau casă aici” + Cum a fost sunat de Neluţu Varga

Afla mai multe despre: fcsbflorin lovingigi becali 

viewscnt
Articole similare