Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea nu a înţeles schimbările lui Mirel Rădoi în partida cu Anglia! "Îl bagi pe ăsta micul, săracul, într-un meci ca ăsta!"

EXCLUSIV | Florin Prunea nu a înţeles schimbările lui Mirel Rădoi în partida cu Anglia! "Îl bagi pe ăsta micul, săracul, într-un meci ca ăsta!"
Comentarii

România a pierdut la limită, amicalul cu Anglia, scor 0-1, de la Middlesbrough.

România şi-a creat mai multe ocazii, dar nu a reuşit să marcheze. Eglezii au lovit de două ori bara şi au ratat şi o lovitură de la 11 metri. Tiberiu Căpuşă a debutat pentru echipa naţională în partida cu Anglia.

Fotbalistul care evoluează pentru Chindia Târgovişte a intrat în locul lui Sorescu, în minutul 66, iar la prima acţiune la care a participat, a încercat să îl blocheze pe Jack Grealish. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, iar Rashford deschis scorul. 

Florin Prunea, fostul internaţional român, a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport şi a spus că nu înţelege de ce Rădoi l-a introdus pe Căpuşă în teren. 

"Cred că a fost un câştig pentru România. Sigur, am jucat şi contra echipei a treia a Angliei, nici măcar a treia, jucători care nici nu sunt convocaţi la EURO. Dar una peste alta, o prestaţie bună. Şi cu bune, şi cu rele. 

Ceva rau ar fi că cel mai bun jucător al echipei naţionale este portarul, Florin. După aceea, Chiricheş a greşit acolo, dar nu a avut o prestaţie rea. Mi-a plăcut Răzvan Marin. Mi-a plăcut Sorescu. Nu am înţeles schimbarea. De ce trebuie să expui un jucător de 20 de ani şi să îl introduci cu o asemenea echipă. Şi schimbările nu le înţeleg. 

Eu cred că avea alte variante. Putea schimba sistemul, dar nu să îl bagi pe ăsta micul, săracul, într-un meci ca ăsta. Dar poţi schimba sistemul. Juca cu 3 fundaşi centrali. Nu am înţeles schimbările. Penalty-ul a fost acordat uşor. Nu ştiu dacă la un meci oficial mai acorda la faza aia. În fine, contează mai puţin. Diferenţă mare de calitate, să spun aşa. Dar una peste alta, eu cred că a fost un câştig pentru echipa naţională", a spus Florin Prunea pentru Telekomsport. 

 

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare