Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, decizie categorică înainte de meciul cu Rapid: ”N-o să mai stau pe bancă. Mi-e ruşine, îmi pare foarte rău”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, decizie categorică înainte de meciul cu Rapid: ”N-o să mai stau pe bancă. Mi-e ruşine, îmi pare foarte rău”

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu (51), team manager la Dinamo, plănuieşte să urmărească echipa de la distanţă pentru a evita situaţii neplăcute.

Florin Răducioiu, decizie categorică înainte de meciul cu Rapid: ”N-o să mai stau pe bancă. Mi-e ruşine, îmi pare foarte rău”

Dinamo va debuta în play-out împotriva Rapidului. Meciul va avea loc duminică de la ora 20:30 pe telekomsport.ro. 

Florin Răducioiu este conştient că ieşirile de la meciul cu FC Botoşani nu o ajută pe Dinamo. Astfel că, Răducioiu a anunţat azi că nu va mai sta pe banca tehnică a echipei la meciuri, din cauză că trăieşte partidele la intensitate maximă şi are reacţii vulcanice la adresa arbitrilor, care pot dăuna formaţiei sale.

„N-o să mai stau pe bancă, au fost 2 apariţii excepţionale şi atât. Nu mă pot abţine de la reacţii în timpul meciului, la adresa arbitrilor. Mi-e ruşine, la Botoşani am făcut-o, îmi pare foarte rău că nu i-am cerut scuze arbitrului de rezervă pentru ieşirea mea. N-am înjurat, Doamne fereşte!, dar am ţipat la el şi chiar îmi pare rău.

Înţeleg ce înseamnă să stai pe bancă, n-aş fi putut fi nici măcar antrenor, aş fi stat numai în tribună, amendat, suspendat. Voi suferi în tribună de-acum, cu Iuliu Mureşan”, a declarat Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Dinamo are o misiune grea în acest sezon al Ligii 1. Al doilea cel mai important club din România porneşte lupta din play-out de pe locul 8, cu 9 puncte, două mai multe decât Academica Clinceni şi şase mai puţine decât CS Mioveni.

 

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamorapid 

viewscnt
Articole similare