Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Talpan a deschis un nou dosar: ”Încă nu s-a stabilit primul termen!” Ar fi lovitura decisivă pentru FCSB

EXCLUSIV | Florin Talpan a deschis un nou dosar: ”Încă nu s-a stabilit primul termen!” Ar fi lovitura decisivă pentru FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Talpan este încrezător că va câştiga definitiv în instanţă bătăliile care au mai rămas cu FCSB. Pe 9 mai este programat un nou termen foarte important în acestă dispută, cel pentru recuperarea prejudiciului de 37 de milioane de euro.

FCSB a pierdut vineri definitiv dreptul de a folosi numele Steaua. Decizia a fost dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acum, următoarea dispută este pentru recuperarea prejudiciului de 37 de milioane de euro, dosar care are un nou termen pe 9 mai. Florin Talpan susţine că cei de la FCSB încearcă să tragă de timp, dar este convins că nu vor avea câştig de cauză:

”Pe data de 9 mai are loc un nou termen în care noi am solicitat recuperarea prejudiciului pentru folosirea ilegală a mărcii. Este un termen de judecată, vom încerca să recuperăm tot prejudiciul. Nu aş putea să spun cam cât ar putea să mai dureze acest dosar la Tribunalul Bucureşti, având în vedere că ei au depus o cerere pentru lămurirea dispozitivului pronunţat de instanţă. Sunt convins că această cerere le va fi respinsă. Ori se fac că nu vor să înţeleagă, ori nu cunosc Codul Civil şi Codul de Procedură Civilă”, a declarat Florin Talpan pentru Telekom Sport.

Juristul CSA Steaua a dezvăluit că în instanţă există un nou dosar deschis împotriva FCSB-ului. De această dată, este vorba despre o cerere depusă de CSA Steaua prin care cere confirmarea oficială că palmaresul îi aparţine. Florin Talpan crede că şi aici ar urma să aibă câştig de cauză, deoarece există deja două decizii definitive prin care demonstrează că CSA Steaua este deţinătoarea numelui şi mărcii.

”Clubul Sportiv Steaua a formulat o acţiune în instanţă în care am solicitat să constante că palmaresul aparţine CSA Steaua. Face obiectul unui dosar care se află pe rolul Tribunalului Bucureşti. Încă nu s-a fixat un termen. Având în vedere că sunt deja două hotărâri ale ÎCCJ care au stabilit foarte clar că numele şi marca CSA Steaua, instanţele au demonstrat că au fost de rea-credinţă, vă daţi seama că vom avea şanse foarte mari de reuşită. Oricum, trebuie să se facă dreptate şi să nu mai dăm posibilitatea unor oameni care au vrut să profite de acest brand ca să obţină bani”, a mai spus Talpan.

 

Afla mai multe despre: fcsbflorin talpangigi becalicsa steaua 

viewscnt
Articole similare