Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Talpan a explicat de ce a cerut ca Academia Rapid să piardă toate meciurile cu 3-0: "Sunt probleme mari!"

EXCLUSIV | Florin Talpan a explicat de ce a cerut ca Academia Rapid să piardă toate meciurile cu 3-0: "Sunt probleme mari!"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Talpan a vorbit pentru Telekom Sport înainte de partida dintre CSA Steaua şi AS Tricolor, câştigată de echipa roş-albastră cu 6-0.

Juristul CSA Steaua a făcut astăzi un memoriu prin care cere ca Academia Rapid să piardă la masa verde toate partidele organizate pe arena din Giuleşti, care în opinia sa nu putea fi omologată, dar şi meciurile în care a folosit mai mulţi jucători profesionişti care, spune el, nu au fost legitimaţi la Academia Rapid, ci la "Asociaţia Redivivus 2017". (Detalii aici)

"Am depus un memoriu la AMFB şi la FRF. Sunt încălcări foarte grave ale regulamentelor şi statutelor FRF, UEFA, AMFB, FIFA!

(n.r. A sesizat) Toate încălcările de regulament. Ştim foarte bine, inclusiv acest teren pe care se desfăşoară competiţia nu e omologat. Faptul că jucătorii care joaca la Rapid... bineînteles sunt în neregulă.



Noi am solicitat ca toate meciurile unde au evoluat acei jucători de la Rapid să piardă cu 3-0!

Aşteptăm un răspuns din partea FRF şi al AMFB. În scurt timp va veni pentru că, vedeţi si dumneavoastră, competiţia e în desfăşurare şi trebuie să se rezolve în scurt timp aceste nereguli"
, a declarat Florin Talpan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: talpantelekom sportacademia rapidcsa steaua 

viewscnt
Articole similare