Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florinel Coman, pus pe picioare de Hagi şi nu de antrenorul lui: ”L-au mişcat cuvintele lui Gică. A reuşit să îl mobilizeze”

EXCLUSIV Florinel Coman, pus pe picioare de Hagi şi nu de antrenorul lui: ”L-au mişcat cuvintele lui Gică. A reuşit să îl mobilizeze”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai FCSB-ului în victoria, scor 4-0, de pe terenul Farului. Mijlocaşul roş-albaştrilor a pasat decisiv la golul lui Olaru şi a scos şi penalty-ul din care Tănase a marcat pentru 3-0.

EXCLUSIV Florinel Coman, pus pe picioare de Hagi şi nu de antrenorul lui: ”L-au mişcat cuvintele lui Gică şi a reuşit să îl mobilizeze” 

Gică Hagi a fost omul care l-a propus fotbalului din România pe Florinel Coman.

Jucătorul de la FCSB a dezvăluit, recent, că a auzit o declaraţie de-ale  lui Gheorghe Hagi care l-a motivat şi l-a făcut să dea tot ce are mai bun pe teren.

Ioan Andone este convins că între cei doi există o relaţie specială şi că vorbele ”Regelui” au contat foarte mult. 

”Bine, Hagi era normal să vorbească frumos şi cred că l-au mişcat cuvinte ălea, pentru că înainte de accidentare era alt jucător şi eu cred că el s-a lăsat aşa pe tânjeală puţin, lasa că vin dupa accidentare, să nu forţez, poate să nu mă antrenez sută la sută, să nu dau la meci sută la sută să nu ma reaccidentez.

Dar uite, declaraţia lui Gică care îl cunoaşte foarte bine l-a mobilizat, mă bucur că Gică încă tine la copiii lui, cu toate că acum a pierduy şi au pierdut chiar pe mâna copiilor lui. 

Antrenorul (n.r. Toni Petrea) sunt convins că a stat mult de vorbă, dar declicul i l-a dat Hagi”, a declarat Ioan Andone pentru Orange Sport. 

Florinel Coman a ajuns în Academia Hagi în 2011, la vârsta de 13 ani, iar ulterior a evoluat la FC Viitorul timp de un sezon şi jumătate, reuşind să câştige şi un titlu de campion. În 2017, a fost transferat la FCSB, Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform Transfermarkt

Afla mai multe despre: gica hagiflorinel coman 

viewscnt
Articole similare