adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV Florinel Coman, tot mai aproape de revenirea pe gazon: ”S-a antrenat azi cu echipa” + Când revine Keşeru

EXCLUSIV Florinel Coman, tot mai aproape de revenirea pe gazon: ”S-a antrenat azi cu echipa” + Când revine Keşeru

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (23 de ani) se simte din ce în ce mai bine. Fotbalistul celor de la FCSB a revenit pe teren şi s-a antrenat azi chiar cu echipa.

Ultime veşti despre Florinel Coman: ”Are o jenă. Urmează o nouă investigaţie” + Când revine Keşeru

Florinel Coman s-a accidentat la finalul lunii august, în meciul cu Sepsi, şi a fost nevoit inclusiv să se opereze de pubalgie, la Londra.

Acum, la aproape trei luni de la momentul accidentării, procesul de recuperare a lui Florinel Coman se apropie de final. Azi jucătorul s-a antrenat cot la cot cu echipa.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dat detalii despre starea jucătorului. 

”Florinel Coman s-a antrenat azi cu echipa, dar are o jenă. Mâine va efectua o investigaţie, iar, dacă e totul ok, nu neapărat la meciul cu UTA să fie, dar în perioada următoare sperăm”, a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro.

Intrebat despre Claudiu Keşeru, MM a mărturisit: ”Se antrenează 100%, face antrenamente cu echipa şi va fi 100% la meciul cu UTA”.

1 - un singur gol a marcat Coman în actualul sezon, în care a evoluat doar 7 partide!

Accidentarea din august este a treia gravă suferită de Florinel Coman în ultimele 14 luni, după cele din septembrie 2020, din meciul cu Backa Topola, şi martie 2021, la echipa naţională, în startul partidei cu Macedonia de Nord.

 

viewscnt
Articole similare