Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbaliştii lui Dinamo, loviţi din toate direcţiile: "Normal că sunt nemulţumiţi când sunt perioade lungi de neplată"

EXCLUSIV | Fotbaliştii lui Dinamo, loviţi din toate direcţiile: "Normal că sunt nemulţumiţi când sunt perioade lungi de neplată"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, a oferit ultimele detalii din jurul lotului. Noul tehnician le cere jucătorilor mobilizare totală, deşi aceştia au salariile reduse.

De asemenea, Adrian Mihalcea a vorbit şi despre problema salariilor restante. Dinamo a primit şi o veste bună, după ce fanii au reuşit să strângă banii necesari licenţei pentru sezonul următor: "Ţin legătura, nu chiar zilnic cu ei, dar cel puţin o dată pe săptămână sau o de două ori. Am şi am vorbit faţă în faţă cu câţiva, mi-am permis lucrul acesta şi pentru această perioadă. Până la urmă nu suntem singurul club care a apelat la această strategie. Mulţi problema au înţeles-o.
 
La noi sunt problemele legate de restanţele financiare, dar am primit asigurări că în viitorul apropiat se vor regla şi aceste probleme. Normal că sunt nemulţumiţi când sunt perioade lungi de neplată, plus că a venit acestă perioadă de nu ştiau ce se va întâmpla, când se va relua campionatul. Au venit şi aceste documente pe care le-au înţeles într-un final, de mişcorare a salariilor pe perioada aceasta de pendemie, le-au înţeles. Eu stau de vorbă şi mă axez mai mult pe lucrurile noastre sportive, dar, invevitabil, sunt întrebat şi despre aceste lucruri", a declarat Adrian Mihalcea pentru Telekom Sport. 
 
De asemenea, antrenorul lui Dinamo a susţinut că problema salariilor restante se va rezolva: "Şi, din discuţiile mele cu Bogdan (n.r. directorul general Bogdan Bălănescu), cu Florin (n.r. - preşedintele Florin Prunea), sunt ferm convins că se vor rezolva. 
 
Vreau ca în momentul când vom începe antrenamentele să am băieţi, bărbaţi la care ştiu la ce să se aştepte într-o perioadă scurtă. Poate cu antrenamente solicitante, poate cu o perioadă de meciuri din trei în trei zile, iarăşi un consum fizic şi mental destul de mare şi atunci lucrul acesta contează, să îi am liniştiţi măcar să se gândească doar la lucrul acesta, nu şi la plata salariilor sau a altor probleme", a adăugat antrenorul lui Dinamo. 
 

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare