Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | George Puşcaş: "Mă gândeam la un moment dat să mă întorc în România". Atacantul şi-a petrecut ziua de naştere în izolare

EXCLUSIV | George Puşcaş: "Mă gândeam la un moment dat să mă întorc în România". Atacantul şi-a petrecut ziua de naştere în izolare
Comentarii

George Puşcaş a împlinit miercuri, 8 aprilie, 24 de ani, dar în acest an şi-a petrecut ziua de naştere în izolare, din cauza coronavirusului. Atacantul lui Reading a acordat un interviu pentru Telekom Sport şi a dezvăluit că s-a gândit să se întoarcă în România.

Puşcaş chiar s-a bucurat că a stat acasă de ziua lui. Atacantul echipei naţionale a povestit pentru Telekom Sport ce face în izolare, în Anglia: "Cel puţin m-a prins acasă, pentru că de obicei ziua mea de naştere ba o prind în timpul cantonamentului, ba când am meci. Acum am avut norocul să fiu acasă şi chiar m-am bucurat de ea.

Stăm prin casă, ne antrenăm fiecare cum poate, exerciţiile acasă... aceeaşi situaţie cum este peste tot. M-am uitat mult la filme şi la seriale", a spus George Puşcaş. 

Atacantul lui Reading a recunoscut că a vrut să se întoarcă în România în această perioadă, însă nu a avut cum să plece: "Fiind şi singur, mă gândeam la un moment dat să mă întorc în România, dar nu mi-au permis cei de la club. Mi-au spus să mai aştept deocamdată, pentru că nu se ştie deocamdată situaţia şi să nu fiu blocat cu avioanele, cu carantina sau alte chestii. De asta am zis să rămân".

Puşcaş a fost transferat vara trecută de la Inter Milano. În acest sezon, atacantul născut la Marghita a marcat 11 goluri în 33 de meciuri pentru Reading. El este cotat la 4,8 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare