Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gest superb făcut de Gică Popescu pentru Viitorul: "Voi renunţa la salariu!" Avertismentul lansat de "Baci": "Atunci vor începe problemele cu adevărat"

EXCLUSIV Gest superb făcut de Gică Popescu pentru Viitorul: "Voi renunţa la salariu!" Avertismentul lansat de "Baci": "Atunci vor începe problemele cu adevărat"

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gheorghe Popescu, a dezvăluit că el a avut cel mai mult de suferit din cauza diminuărilor de salarii de salarii de la club.

"Baciul" va renunţa la salariu, în timp ce jucătorilor, membrilor staff-ului tehnic şi angajaţilor clubului le vor fi micşorate salariilor. Fostul căpitan al Barcelonei a precizat că măsurile de criză luate de Viitorul se întind nu doar pe durata acestui an, ci până la finalul lui 2021.

"Politica noastră a fost să negociem cu toţi angajaţii clubului, în funcţie de nivelul salarial, o diminuare a costurilor în general, nu doar cu jucătorii. Bineînţeles că partea salarială e una importantă pentru că avem în jur de 150 de angajaţi între academie şi club. Era normal să facem această chestiune, am purtat un dialog cu toţi angajaţii clubului, în proporţie de 99% avem aceste acte adiţionale semnate. Politica noastră nu a fost doar pe această perioadă scurtă de timp, ci a fost pe o perioadă mai lungă, pentru că atunci când se va termina această perioadă de forţă majoră, de stare de urgenţă, atunci vor începe problemele cu adevărat şi era normal să dăm dovadă de înţelepciune, să dăm dovadă că ne pasă de toţi jucătorii, de angajaţii clubului şi am făcut această politică până la finalul anului următor. Da, mai mult de un an de zile. 

Am negociat în funcţie de nivelul salarial pe care îl are, iar cea mai mare diminuare salarială am avut-o eu, pe perioada acestei probleme, chiar voi renunţa la salariu pentru că e normal ca noi, cei care conducem clubul, să demonstrăm că ne pasă şi suntem cei care trag locomotiva după ei şi fac cele mai mari sacrificii", a declarat Gică Popescu, la Telekom Sport.

"Sunt jucători care au înţeles mai greu. Din fericire, sunt puţini"

Cu toate că se declară plăcut surprins de reacţia jucătorilor de la Viitorul cu privire la diminuarea temporară a salariilor, Gică Popescu admite că nu toţi au acceptat din prima decizia clubului.

"Am avut surprize plăcute, jucătorii au înţeles situaţia, unii dintre ei au mai negociat, alţii au acceptat din prima, astfel încât să fim convinşi că ei rămân la club, noi le putem plăti salariile şi ne vom desfăşura activitatea cum am făcut în sezoanele anterioare când lucrurile au mers foarte bine.

Aţi văzut cluburi mari. Eu mă raportez la clubul care îmi este foarte drag, la Barcloena, în ce situaţie a ajuns ca jucătorii să renunţe la 70 la sută, poate unii dintre ei la sută la sută din salarii, astfel încât să îşi poată să îşi plătească salariaţii. Deci cluburi de nivelul Barcelonei, nu cluburi mai mici cum suntem noi sau cluburile din România.

Sunt jucători care au înţeles mai greu, dar jucătorii sunt încă în negocieri. Nu am un jucător care fi închis poarta negocierilor. Din fericire sunt puţini", a mai spus Gică Popescu.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare