Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Craioveanu a dezvăluit pentru Telekom Sport care a fost cel mai mare regret din carieră: "A început să ţipe la mine! Păcat"

EXCLUSIV | Gică Craioveanu a dezvăluit pentru Telekom Sport care a fost cel mai mare regret din carieră: "A început să ţipe la mine! Păcat"

Fotbal

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, fostul internaţional român a făcut dezvăluiti în premieră despre problemele pe care acesta le-a avut în cariera de fotbalist.

"EURO 1996 este cel mai mare regret! Traversam o perioadă foarte bună, dădusem goluri şi duminică jucam cu Bilbao. Mă sună Gabi Balint cu o seară înainte, care era antrenor secund la echipa naţională, şi îmi spune să nu joc. I-am transmis că sunt într-o formă foarte bună şi trebuie să joc. Am dat gol în minutul 1, am făcut al doilea gol în minutul 22 şi în minutul 24, ruptură musculară. După, am ajuns în cantonamentul naţionalei. Am fost cu Pompiliu la Centrul Sportiv, mi-a făcut o rezonanţă şi gata: acasă o lună! Am pierdut Europeanul! Păcat", a dezvăluit Gică Craioveanu la Telekom Sport. 

Mai mult, Craioveanu nu a fost convocat la Campionatul Mondial din 1994 şi are un mesaj clar pentru selecţionerului de atunci, Anghel Iordănescu. "Am fost golgheterul României atunci, iar Iordănescu m-a lăsat acasă! Am avut o discuţie cu dumnealui în Hong Kong. Juca pe linia de fund cu 5 fundaşi, toţi de la Dinamo. Cei 4 mijlocaşi erau toţi de la Steaua, Ilie Stan, Dumitrescu, Gâlcă şi Panduru. Eu eram de la Craiova, vârf. Şi i-am spus că randamentul meu acolo ar fi mai bun. Mi-a spus «Tu aici joci! Aşa vreau eu!», şi a început să ţipe la mine. Eu cred că nu am făcut nimic, am vorbit frumos şi... am rămas acasă!", a mai povestit Craioveanu.

Afla mai multe despre: gica craioveanuexclusivtelekomsportmondialeuropeananghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare