Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi a explicat despărţirea fotbalistului de Viitorul: "Nu avea rost, el a plecat deja". Ce se întâmplă cu Aurelian Chiţu

EXCLUSIV | Gică Hagi a explicat despărţirea fotbalistului de Viitorul: "Nu avea rost, el a plecat deja". Ce se întâmplă cu Aurelian Chiţu

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a redus salariile tuturor angajaţilor de la Viitorul şi de la academia sa, iar în cadrul unei intervenţii la Telekom Sport a explicat şi plecarea lui Jacques Zoua. De asemenea, a susţinut că Aurelian Chiţu va rămâne la echipă.

Zoua a ajuns la Viitorul la sfârşitul lunii septembrie 2019, liber de contract, a jucat şase meciuri şi a marcat un gol. Totuşi, problemele financiare au dus la un compromis: "Termina contractul în vară şi se şi mărea. Atâta timp cât a stat două luni de zile... Nici nu ştiam dacă mai jucăm, acesta a fost motivul. Noi eram foarte mulţuimiţi de el, un băiat, un jucător extraordinar, un profesionist, dar nu avea rost, el a plecat deja. Era în Camerun, aşa a plecat şi Brad în Olanda, dar cu ceilaţi am negociat", a declarat Gică Hagi în cadrul emisiunii Sport Report. 

Deşi a apelat la decizii drastice pentru a menţine echilibrul financiar, Hagi susţine că nu vor mai fi plecări: "Nu putem să vorbim de plecări în acest moment, pentru că sunt contracte. Unii au contract. Chiţu abia a venit, cum să plece? El abia a venit, are o lună cu noi", a adăugat "Regele". 

 

 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulzoua 

viewscnt
Articole similare