adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gică Hagi îl avertizează pe următorul selecţioner al României: ”E foarte greu de acum încolo. N-o mai văd uşor”

EXCLUSIV Gică Hagi îl avertizează pe următorul selecţioner al României: ”E foarte greu de acum încolo. N-o mai văd uşor”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a ratat o nouă prezenţă la un turneu final, iar Gică Hagi a tras câteva concluzii, într-un nou moment trist pentru fotbalul românesc.

Hagi l-a avertizat pe următorul selecţioner al României. În opinia regelui, următorul selecţioner nu va avea treabă uşoară, având în vedere contextul în care s-a ratat barajul pentru CM 2022. 

”Un proiect pe 10 ani ne trebuie, pentru că nu se poate altfel. E realitatea, e simplă. România îşi doreşte un proiect mare, cu o singură strategie şi să fii mare. Am spus-o de 100 de ori. Doar acest proiect stă în picioare, la echipa mare. Nu mă interesează ce fac sârbii, italienii. Cauza trebuie găsită, care e problema, ce trebuie făcut în viitor. 

Nu se trece nimic, se construieşte. Nu mai avem temelie, nu mai avem fundaţie,. Trebuie să contruim tot, ca să ajungi să ai o mentalitate şi o echipă mare. Eu vă vorbesc că de acum trebuie să vorbim despre un proiect. Cu care, cu cine va fi, cine sunt jucătorii. Trebuie să contruieşti ceva foartte puternic. Când am făcut un meci bun, mamă ce miracol am făcut. Mie îmi plac poriectele pe termen mediu şi lung şi proiecte care reuşesc. 

Trebuie construită o echiopă mare care să fie câştigăte, trebuie construit un spirit. Dacă aveam acea echipă, nu mai discutam, nu mai eram trişti. Acum, e foarte greu celui care o să vină ca selecţioner... e din ce în ce mai greu de acum încolo. Trăim cu eşecuri, eşecuri. E foarte greu să vezi lumina pentru toţi. Eu aşa o văd. N-o văd mai uşor, ci mai greu.

Dacă lucrurile nu se fac aşa cum trebuie, dacă nu găsim jucătorii foarte buni. Ne lipsesc rezultatele, performanţele, La juniori se mai poate, dar la echipa mare trebuie construită o echipă puternică. Trebuie să ai experienţă, să ştii să o faci. Poate avem sau nu avem jucători. Cine sunt acei jucători, nu ştiu. Dacă naţionala U21, acum patru ani a marcat atâtra goluri, cum dintr-o dată nu mai avem?”, a declarat Gică Hagi, în exclusivitate, pentru telekomsport.ro.

Ratarea barajului înseamnă şi că România nu se califică pentru a 6-a oară consecutiv la un Campionat Mondial, după ediţiile Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018 urmând absenţa de la Qatar 2022.

Gică Hagi, întrebat dacă acceptă postul de selecţioner. Ce răspuns a dat când a aflat că o persoană din FRF l-a propus la naţională: "Proiecte sunt peste tot" | EXCLUSIV

viewscnt
Articole similare