Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi, în asentimentul dinamoviştilor. "Nu a fost corect că unii au jucat şi alţii nu. Înseamnă că protocolul nu a fost bun"

EXCLUSIV | Gică Hagi, în asentimentul dinamoviştilor. "Nu a fost corect că unii au jucat şi alţii nu. Înseamnă că protocolul nu a fost bun"

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, într-un interviu acordat în exclusivitatea pentru Telekom Sport, că LPF şi FRF au greşit atunci când au tratat cazuri asemănătoare din Liga 1 cu unităţi de măsură diferite, în gestionarea pandemiei de coronavirus.

Astfel, indirect, Gică Hagi le dă dreptate conducătorilor, fotbaliştilor şi fanilor dinamovişti, cei care au declarat în nenumărate rânduri că au fost nedreptăţiţi în acest context. Dinamo a fost obligată să stea în carantină timp de 14 zile în momentul în care a fost depistat virusul la club, în timp ce alte formaţii au jucat fără probleme a doua zi. De aici şi veşnicile reprogramări ale partidelor, care într-un final îi putea costa prezenţa în Liga 1. Fostul manager al celor de la Viitorul consideră că trebuie să existe un plan clar, concret, şi-n acest ani, care să fie respectat cu sfinţenie de toate cluburile din campionatulul României.

(Ţi s-a părut corect cum s-a terminat Liga 1?) Nu vreau să comentez în niciun fel. Nu sunt pe teritoriul meu şi nu vreau să intru în lucruri în care voi greşi. V-am zis eu că trebuie să avem 16 sau 18 echipe? Eu am zis de la bun început aşa. Am fost direct, concret, simplu, la subiect. Ce nu a fost corect, că unii au jucat şi alţii nu au jucat. Înseamnă că protocolul nu a fost bun. Trebuia un protocol total diferit. Jucătorul sau omul care e bolnav, să rămână, iar ceilalţi să joace. Fiecare club trebuie să aibă 30 de jucători.

Culmea ştiţi care e? Că am fost băgaţi la mijloc noi, cluburile. Dacă jucam, trebuia să jucăm toţi. Zi de zi, să nu se oprească campionatul, niciun meci. Cine era bolnav, trebuia să se ducă în carantină, iar ceilalţi trebuiau să joace. Trebuia să fim testaţi la săptămână şi să jucăm meci de meci. Atunci există tensiune, există presiune, există rezultat. Deci trebuia să jucăm. Iar dacă pleci la un drum, trebuie să joci toate meciurile. 

E bine cu 16, e bine cu 18... am văzut că toată lumea vorbeşte de bani. Banii, nu contează cât iei. Orice ban e binevenit, poţi să te gestionezi şi cu mai puţini. Când începi un campionat, trebuie să îl joci. Noi îl începem pe 22. Ce jucăm? Se amână meciuri? Mai stă jucătorul? Astea sunt lucrurile important pentru mine. Să se spună foarte clar, cine are.... protocolul să fie foarte clar, simplu şi concis. Să nu creeze haos, cum a fost înainte. Atât e rugămintea mea... dacă pot să spun, că şi aşa nu sunt ascultat. Plecăm la un campionat, dacă îl începi, nu poţi să îl opresc. Jucătorul sau jucătorii care se îmbolnăvesc şi nu au grijă de ei, clubul poate să îi pedepsească.... sunt maniere şi maniere", a declarat Gică Hagi, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare