Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi l-a deturnat pe Mircea Rednic din drumul spre o altă echipă! Unde trebuia să ajungă: "Ştiam că e dezamăgit"

EXCLUSIV | Gică Hagi l-a deturnat pe Mircea Rednic din drumul spre o altă echipă! Unde trebuia să ajungă: "Ştiam că e dezamăgit"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a reuşit să-l convingă pe Mircea Rednic să semneze cu Viitorul, deşi antrenorul se afla în discuţii cu o echipă din zona Golfului.

Mircea Rednic, noul antrenor de la Viitorul

Oficialul lui FC Voluntari, Ioan Andone, a dezvăluit că Mircea Rednic putea ajunge în Emiratele Arabe United, în condiţiile în care a fost dezamăgit de finalul aventurii de pe banca lui Poli Iaşi:

"Ştiam chiar de la el că negocia în Emiratele Arabe Unite. Venind asta de la Gică Hagi, eu cred că mulţi antrenori s-ar duce să lucreze acolo. Ai o bază de jucători foarte mare, ai nişte lucruri foarte clare, ai stabilitate, ai salarii plătite la timp şi de ce să nu se ducă? Probabil în viitor se gândeşte la cupele europene. Tu să ai ochiul avizat şi să alegi cei mai buni jucători de acolo, eu spun că poate să facă treabă bună. Ştiam că tratează în străinătate, că nu mai vrea în România, după experienţa Iaşi cred că a fost dezamăgit de ce s-a întâmplat acolo.

E altceva pentru un antrenor cu experienţă să se ducă la Viitorul. Eu, dacă aş mai antrena, m-aş fi dus la Viitorul. Da! Mi-ar fi plăcut, mie mi-a plăcut să lucrez cu jucători tineri, dacă te uiţi eu în cariera mea am debutat foarte mulţi jucători. În Divizia A, cel mai bine m-am simţit la Sportul, crede-mă! Experimentam antrenamente, îi luam pe copii şi apoi le dădeam bani să plece acasă că n-aveau bani nici de metrou. Dacă eram mai tânăr cu 10 ani, aş fi lucrat cu Gică Popescu", a spus Ioan Andone pentru Telekom Sport.   

De asemenea, Nicolae Dică a recunoscut că ar fi tentat ca pe viitor să antreneze la Viitorul: "Am învăţat foarte multe în cei doi ani staţi acolo. Acum nu aş fi putut să merg, pentru că sunt la naţională şi am spus că, atâta timp cât sunt sub contract cu naţionala, nu pot. E un club pe care mi l-aş dori să-l conduc la un moment dat, pentru că şi mie îmi place să promovez tinerii, sunt adeptul acestui stil cu jucătorii tineri, pentru că ai o statisfacţie atunci când ajungi la 60-70 ani", a declarat secundul naţionalei. 

Afla mai multe despre: gica hagimircea rednicviitorul 

viewscnt
Articole similare