Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu critică alegerile făcute de Contra: "Jucătorii trebuie să joace pe valoare, nu pe experienţă". L-a făcut praf pe Grozav

EXCLUSIV | Gică Popescu critică alegerile făcute de Contra: "Jucătorii trebuie să joace pe valoare, nu pe experienţă". L-a făcut praf pe Grozav
Comentarii

Într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, Gică Popescu a vorbit despre egalul României în Norvegia şi a criticat alegerile făcute de Cosmin Contra, cu referire la primul "11" trimis la Oslo.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Gică Popescu s-a declarat mirat de faptul că selecţionerul nu a folosit mai mulţi jucători tineri în Norvegia: "El mizează pe aceeaşi jucători care vin de ani de zile la echipa naţională şi au aceleaşi rezultate, adică nu au rezultate. Am o părere de rău că nu a avut curaj să joace cu o echipă mult mai ofensivă. Jucătorii trebuie să joace pe valoare, nu pe experienţă".

Întrebat de moderatorul emisiunii, Dan Udrea, despre părerea care i-a lăsat-o Gheorghe Grozav, fostul internaţional a fost extrem de sincer şi a fost surpins că l-a văzut titular: "A făcut un meci foarte slab. Cred că nu se aştepta nimeni să îl vedem în echipa de start. Fiecare antrenor are nişte opţiuni pe care merge, el a mers pe mâna lui Grozav, pe mâna lui Anton. A mizat pe experienţa unor jucători, dar ultimele 30 de minute au dovedit că alta ar fi trebuit să fie echipa în seara aceasta".

Cu toate că România are doar patru puncte în trei meciuri, Popescu rămâne încrezător în noua generaţie de fotbalişti români: "Ştiu ce jucători avem şi sunt optimist pentru că echipa naţională are o perspectivă extraordinară, sunt foarte mulţi jucători din echipa de tineret, care eu cred că astăzi, văzând primele 60 de minute, ar putea fi mulţi dintre ei titulari. Tudor Băluţă, Man şi Ianis pot juca fără probleme în echipa naţională"

"Încercăm de atâta timp, de atâtea calificări cu aceeaşi şi aceeaşi jucători şi nu avem rezultate. Oare nu trebuie să le dăm încredere celor care au dovedit şi astăzi, în ultimele 30 de minute, că sunt viitorul echipei naţionalei?", a concluzionat, cu o întrebare retorică, fostul jucător al Generaţiei de Aur.

Afla mai multe despre: gica popescucontraechipa nationala 

viewscnt
Articole similare