You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali a ofertat un fotbalist care acum valorează 12 milioane de euro. Dezvăluirea făcută de Nicolae Dică

EXCLUSIV | Gigi Becali a ofertat un fotbalist care acum valorează 12 milioane de euro. Dezvăluirea făcută de Nicolae Dică

Superliga

Comentarii

Răzvan Marin, jucător care va pleca de la Standard la Ajax în schimbul a 12 milioane de euro, a fost foarte aproape să semneze cu FCSB, spune Nicolae Dică.

Înainte să se transfere de la Viitorul la Standard, Răzvan Marin a fost curtat intens de FCSB. Însă au apărut atunci informaţii că cel care a insistat pe Gigi Becali să nu facă acest transfer a fost Mihai Stoica. Nicolae Dică spune totuşi că tânărul mijlocaş central a avut pe masă oferta de la FCSB:

”Interesant este că el, înainte să meargă la Standard, a avut şi ofertă de la Steaua. A fost aproape să ajungă la Steaua”, a dezvăluit Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

După ce Răzvan Marin a plecat la Standard, Mihai Stoica şi Petre Marin au avut un schimb de replici, după ce primul i-a pus la îndoială calităţile. Era perioada în care mijlocaşul încerca să se adapteze la Standard şi nu era titular.

”Am văzut că mai sunt anumite persoane care nu au încredere în Răzvan. Eu cred că şi-a demonstrat atât calităţile, cât şi valoarea. Au fost oameni care l-au criticat şi aici mă refer la Meme, pe care eu l-am considerat apropiat şi care a vorbit la o emisiune despre Răzvan”, a spus atunci Petre Marin.

În replică, Mihai Stoica i-a transmis că preferă un mijlocaş precum Ovidiu Popescu, în meciurile cu adversari care se bazează pe forţă: ”Obişnuieşte-te cu ideea că oamenii nu percep identic fenomenul... Eu, la echipa naţională, în meciuri de luptă, aş prefera un jucător agresiv şi puternic (gen Ovidiu Popescu) unui fotbalist tehnic şi rafinat ca Răzvan (pe care n-am să încetez să-l apreciez, dar căruia i-aş recomanda să vorbească mai puţin cu ziariştii)”.

Afla mai multe despre: nicolae dicarazvan marin 

viewscnt
Articole similare