You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie. Vestea uriaşă primită de patronul FCSB-ului: "N-am apucat să vorbesc cu el"

EXCLUSIV | Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie. Vestea uriaşă primită de patronul FCSB-ului: "N-am apucat să vorbesc cu el"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, are motive de bucurie. Primul jucător care va ajunge la vicecampioana en titre în perioada de iarnă, Darius Olaru, dezvăluie într-un interviu acordat Telekom Sport că este o persoană religioasă, lucru mai puţin ştiut despre el, dar care este pe placul patronului roş-albaştrilor.

"E un lucru mai secret, îmi place să merg la biserică, depinde cum mă lasă şi programul de la fotbal, depinde dacă sunt în cantonament sau avem jocuri duminica şi nu pot să merg tot timpul. E o parte mai ascunsă a mea, dar cred că e o parte bună.

Tot timpul ne ajută şi ne dă forţă şi asta e unul dintre cele mai importante lucruri pe lângă fotbal. 

N-am apucat să vorbesc cu el, dar mă bucur pentru că şi el am văzut că e bazat pe acest lucru, dar asta nu mai contează la fotbal, ce ţine de fotbal, ţine de fotbal, ce e la biserică, e la biserică", a mărturisit Darius Olaru, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Darius Olaru, la FCSB. Cât a plătit Gigi Becali

Gigi Becali a plătit 600.000 de euro pentru transferul lui Darius Olaru, care se va alătura lotului FCSB-ului în perioada de iarnă. De-a lungul carierei sale, Olaru (21 de ani) a jucat doar la Mediaş, echipă pentru care a strâns 101 meciuri, opt goluri şi 16 assist-uri.

1,1 milioane de euro este cota lui Olaru în momentul de faţă, conform Transfermarkt.de

6 selecţii şi un gol are Olaru la naţionala U21

Afla mai multe despre: olaru 

viewscnt
Articole similare