adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali, necruţător cu fotbaliştii trecuţi pe "lista neagră": "Am aruncat şi eu de pe bord câţiva saci de grâu, de porumb"

EXCLUSIV | Gigi Becali, necruţător cu fotbaliştii trecuţi pe "lista neagră": "Am aruncat şi eu de pe bord câţiva saci de grâu, de porumb"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a explicat care au fost motivele pentru care a ales să-i bage doar pe anumiţi fotbalişti în şomaj tehnic. Omul de afaceri a susţinut că a dorit să salveze o parte din bugetul clubului şi a lăsat de înţeles că vor exista plecări de la vicecampioana României la finalul sezonului.

Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan, Adi Popa, Marko Momcilovic, Bogdan Planic şi Harlem Gnohere sunt cei şase fotbalişti de la FCSB pe care Gigi Becali i-a băgat în şomaj tehnic. Pe trei dintre aceştia, finanţatorul roş-albaştrilor îi va mai plăti în întregime doar încă o lună şi jumătate. Este vorba despre Bălgrădean, Momcilovic şi Popa, fotbalişti, cărora urmează să le expire contractele.

Totuşi, omul de afaceri va fi nevoit să dea explicaţii, după ce câţiva jucători au apelat la avocaţi, pentru a-şi căuta dreptatea în privinţa salariilor. Deciziile fotbaliştilor nu-l afectează pe Gigi Becali, care a susţinut că a acţionat legal şi că FCSB se va despărţi de anumiţi fotbalişti: "Nu stau eu acum să fac psihologie cu fiecare jucător în parte. Am luat hotărârile pe care le-am luat, ce ştiu în mare că echipa este mulţumită. Şi dacă vreţi voi la modul general trebuie să ştie toată lumea că fiecare îşi apără famila şi vaporul lui.

Eu m-am pus să salvez vaporul meu, să nu se înece vaporul meu. Şi de pe vaporul meu, corabia, am aruncat şi eu de pe bord câţiva saci de grâu, de porumb, din care nu mai aveam nevoie să mănânc. Şi am mai aruncat şi nu ştiu ce lucruri, care nu mai erau utile ca să salvez corabia, da? Cui nu îi convine să se ducă la lege, să reclame şi cu asta basta! Nu am dat în cap, nu am abuzat de nimeni! Am aplicat nişte regulmanete pe care statul mi le-a permis să le aplic", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

 

 

viewscnt
Articole similare