Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Gigi s-a mişcat rapid!". FCSB le-a luat faţa Craiovei şi CFR-ului pentru un transfer

EXCLUSIV | "Gigi s-a mişcat rapid!". FCSB le-a luat faţa Craiovei şi CFR-ului pentru un transfer

FCSB

Comentarii

Bogdan Rusu (32 de ani) a fost dorit, înainte de a ajunge la FCSB, de U Craiova şi CFR Cluj. Mihai Stoica (57 de ani) a spus, la Orange Sport, de ce crede că a picat mutarea lui Rusu în Bănie, prima echipă care s-a interesat de aducerea sa în această perioadă de mercato.

U Craiova l-a vrut prima pe Bogdan Rusu, apoi FCSB a luat legătură cu primarul din Mioveni, iar CFR Cluj a încercat să-l deturneze din drumul spre vicecampioana României. Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre încercările celor două rivale de a-l lua pe Rusu.

EXCLUSIV | "Gigi s-a mişcat rapid!". FCSB le-a luat faţa Craiovei şi CFR-ului pentru un transfer

FCSB a obţinut semnătura lui Bogdan Rusu după ce Gigi Becali l-a sunat pe primarul din Mioveni, Ion Georgescu, şi i-a promis că, pe lângă bani, trimite la echipa argeşană doi jucătroi tineri, Mihai Lixandru şi Alexandru Pantea.

Înainte ca Rusu să semneze cu FCSB, U Craiova s-a interesat prima de fostul căpitan de la CS Mioveni, însă oferta făcută n-a fost pe placul conducătorilor clubului: "În primul rând, pentru că suma pe care a solicitat-o Mioveniul a fost foarte mare. Iar după aia, când Mioveniul a acceptat o variantă care-l cuprindea şi pe Nistor, s-a lovit, cred eu, de refuzul lui Nistor. Discuţiile au fost", a spus Mihai Stoica.

În ceea ce priveşte CFR-ului, Dan Petrescu l-a mandatat pe Emil Dică să îl atragă pe Bogdan Rusu în Gruia, dar fotbalsitul îi dăduse deja cuvântul lui Gigi Becali că semnează cu FCSB: "Gigi a acţionat foarte rapid. După ce s-a înţeles cu Bogdan, am înţeles că a intervenit Emil Dică. A spus Gigi în conferinţă, că Emil Dică ar fi transmis un mesaj din partea lui Petrescu să-l ia CFR-ul. Înţeleg că ar fi vrut să-l ia gratis", a mai spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pe lângă Bogdan Rusu, în aceeaşi zi, FCSB l-a transferat pe David Miculescu în schimbul unei sume record pentru Liga 1: 1,7 milioane de euro.

Mihai Stoica: "Îl asemăn pe Bogdan Rusu cu Kanoute"

Mihai Stoica a mai spus, la Orange Sport, că Bogdan Rusu este asemănător ca stil cu Frederick Kanoute, fostul mare atacant de la FC Sevilla: "Eu l-am asemănat pe Rusu cu Kanoute, păstrând proporţiile. Chiar dacă n-are fizicul lui Kanoute, era mare Kanoute. Rusu n-are talie, dar nu pare mic în teren. Câştigă foarte multe dueluri aeriene. Un jucător inteligent, cu ştiinţa jocului. E foarte greu să marchezi multe, multe goluri la Mioveni. Mioveniul marchează foarte greu, e un caz special cu CFR", a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan rusutransfercfr cluju craiova 

viewscnt
Articole similare