Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Grozav, replică pentru conducerea lui Dinamo: ”Vreau să se ştie acest lucru”. Mesaj pentru fanii dinamovişti

EXCLUSIV | Grozav, replică pentru conducerea lui Dinamo: ”Vreau să se ştie acest lucru”. Mesaj pentru fanii dinamovişti
Comentarii

Gicu Grozav şi-a reziliat contractul cu Dinamo, după ce a fost criticat de Mircea Rednic şi Alexandru David pentru modul în care a bătut lovitura de departajare din meciul cu Miercurea Ciuc.

Grozav a explicat pentru Telekom Sport ce i-au reproşat oficialii lui Dinamo şi a avut un mesaj clar pentru preşedintele Alexandru David. Mai mult, Grozav a ţinut să precizeze că nu el a fost cel care a dorit rezilierea contractului.

”Îmi pare rău că s-a terminat aşa. Nu am venit la Dinamo să iau la mişto pe cineva. Nu îmi permit, nu îmi stă în caracter. Este un mod de a executa, dar mie nu mi-a ieşit execuţia. Îmi asum, accept criticile, le merit.

Domnul Rednic m-a acuzat că am bătut la mişto. Îl respect şi i-am zis că nu o să pot să-l iau la mişto niciodată. Şi David mi-a spus la fel, dar el nu are de unde să ştie că şi ăsta e un mod de a executa penalty-urile.

Vreau să se ştie un lucru. Nu Gicu Grozav a cerut rezilierea contractului. Eu nu sunt un laş. Eu îmi asumam ce am făcut, îmi asumam criticile şi mergeam mai departe. Conducerea a cerut rezilierea. Mi s-a spus clar că vrea să reziliem. Domnul David, domnul Bălănescu, domnul Negoiţă. Nimeni nu a vrut să rămân.

Nu mă aşteptam să se termine aşa rău. În urmă cu o lună, toată lumea era încântată că am putut să vin. Sentimentele oricum nu mi le voi schimba din cauza unora. Îmi pare rău că am dezamăgit mulţi suporteri dinamovişti”, a spus Gicu Grozav.

Afla mai multe despre: grozavdinamodavidconducere 

viewscnt
Articole similare