Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Hanca, şocat de situaţia în care a ajuns Dinamo: "Eram dispus să îmi tai degetele de la o mână" Sfaturile date foştilor săi colegi

EXCLUSIV | Hanca, şocat de situaţia în care a ajuns Dinamo: "Eram dispus să îmi tai degetele de la o mână" Sfaturile date foştilor săi colegi

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul ajuns în urmă cu aproape un an în Polonia nici nu s-ar fi gândit că echipa sa de suflet ar putea rata play-off-ul pentru a treia oară la rând.

Dinamoviştii au 7 puncte de recuperat în luna februarie pentru a ajunge între primele şase echipe ale campionatului. Misiune deloc facilă având în vedere că în etapele rămase de jucat se vor duela cu trei echipe aflate pe locuri de play-off în acest moment: FCSB, Astra şi Gaz Metan. Sergiu Hanca nici nu şi-ar fi închipuit un scenariu atât de negru. 
 
"Eu îmi tăiam degetele de la o mână că Dinamo intră în play-off anul acesta când am văzut ce lot au. Atâta timp cât ei au şanse ei vor trage, dar cred că, dacă nu mă înşel, sunt 7 puncte diferenţa între ei şi Viitorul care sunt pe locul 6, plus de asta este şi Botoşaniul în faţa lor, care sunt la 5 puncte. Îi ajută şi rezultatele, echipa joacă fotbal şi au un program mult mai uşor decât Dinamo în februarie. Este foarte greu, dar fotbalul nu se termină acum. Nu e ca şi cum este pentru prima oară în istorie când Dinamo va rata play-off-ul. S-a mai întâmplat şi acum doi ani" a spus fostul dinamovist în exclusivitate pentru Telekom Sport. 
 
Dacă roş-albii nu vor reuşi calificarea mult dorită, Hanca e de părere că în Ştefan cel Mare trebuie să urmeze un moment zero. 
 
"Nu este normal, este o ruşine dacă e să fim sinceri, dar eu cred că dacă se întâmplă şi anul acesta acest lucru atunci trebuie să se schimbe ceva. Să se gândească la o strategie, să fie linişte, să se debaraseze de toată lumea, de toate energiile negative şi să încerce să fie mai mult închişi la Săftica. Să muncească şi să rămână concentraţi peste munca lor, pe ceea ce au ei de făcut şi sunt sigur că în viitor nu vor rata play-off-ul" a mai spus Sergiu. 
 

Afla mai multe despre: hancadinamoplay-offcalificare 

viewscnt
Articole similare