Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Helle Thomsen a fost demisă de la CSM Bucureşti. Cine este favorit să-i ia locul

EXCLUSIV | Helle Thomsen a fost demisă de la CSM Bucureşti. Cine este favorit să-i ia locul

Handbal

Comentarii

Helle Thomsen a fost demisă de la CSM Bucureşti din cauza rezultatelor slabe. ”Tigroaicele” au terminat pe locul 3 în grupa principală din Liga Campionilor, deşi au în componenţă câteva dintre cele mai bune jucătoare din lume.

Helle Thomsen se desparte de CSM Bucureşti, club cu care a semnat la începutul sezonului. Antrenoarea daneză a semnat atunci pe un an, cu opţiune pentru încă un sezon. CSM Bucureşti avea termen până pe 15 martie să activeze clauza pentru prelungirea înţelegerii, dar conducerea clubului din Capitală a renunţat la această opţiune.

De altfel, şefii lui CSM Bucureşti au mai avut o tentativă de a o demite. A fost o şedinţă înainte de meciul cu Zalău, din Cupă, dar Gabi Szabo s-a opus atunci. CSM Bucureşti a câştigat însă greu Zalău, 29-27, iar jocul a suferit din nou. Drept urmare, oficialii lui CSM Bucureşti au lăsat-o să conducă şi meciul de astăzi, cu CSM Bistriţa (câştigat de CSM cu 30-23) şi apoi au anunţat-o că drumurile lor se despart. Favorit să-i ia locul este Per Johansson, cel care a mai pregătit-o pe CSM Bucureşti şi în sezonul trecut.

CSM Bucureşti trece printr-o criză de formă, iar jocul în ultimele meciuri a suferit. În grupele Ligii Campionilor, ”tigroaicele” au fost învinse de Gyor şi Rostov, eşecuri ce au aruncat echipa până pe locul 3, lucru care i-a adus un adversar mult mai greu în sferturi, pe Metz, campioana Franţei.

Afla mai multe despre: csm bucurestihelle thomsen 

viewscnt
Articole similare