Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Helmut Duckadam ştie ce îi lipseşte lui Octavian Popescu! ”Dacă va avea asta, Gigi Becali îl va putea vinde cu un preţ mult mai bun faţă de cât a scos pe Man!”

EXCLUSIV | Helmut Duckadam ştie ce îi lipseşte lui Octavian Popescu! ”Dacă va avea asta, Gigi Becali îl va putea vinde cu un preţ mult mai bun faţă de cât a scos pe Man!”

FCSB

Comentarii

Helmut Duckadam a vorbit, în exclusivitate, pentru TelekomSport despre Octavian Popescu, jucător care a marcat un gol superb, pe Arena Naţională, în derby-ul cu CFR, scor 3-3.

FCSB a primit vizita formaţiei CFR Cluj în runda cu numărul 22 din Liga I. Mijlocaşul FCSB-ului a început anul în forţă şi a marcat un gol superb de la 20 de metri pe Arena Naţională. Fotbalistul a tras de la 20 de metri, lateral dreapta, iar mingea s-a dus direct în vinclu. Portarul CFR-ului a fost surprins şi nu a avut nicio şansă.

Patronul FCSB îşi doreşte să facă o adevărată afacere cu Octavian Popescu şi chiar a declarat că tânărul jucător poate ajunge mai mare decât legenda Gică Hagi. De asemenea, patronul a declarat că, pentru moment, nu are de gând să renunţe la Popescu, nici măcar pentru o sumă mare de bani. 

Fostul oficial al roş-albaştrilor, Helmut Duckadam, a dezvăluit că Octavian Popescu trebuie să lege mai multe meciuri bune pentru a avea constanţă. Mai mult decât atât, fostul portar consideră că dacă Octavian Popescu va avea o serie de meciuri bune, Gigi Becali poate încasa pentru el mai mult decât a câştigat din transferul lui Dennis Mann la Parma. 

”Dacă va avea asta, Gigi Becali îl va putea vinde cu un preţ mult mai bun faţă de cât a scos pe Man!”

”M-au impresionat plăcut ultimele evoluţii ale FCSB, doar că echipei îi lipseşte jocul colectiv. Au un joc individual bun, dar cel de echipă le lipseşte cu desăvârşire. Octavian Popescu este un jucător bun, însă şi lui îi lipseşte ceva: constanţa. Dacă va avea o evoluţie cu zece meciuri consecutive foarte bune, domnul Becali îl va putea vinde cu un preţ mult mai bun faţă de cât a scos pe Man”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Pentru atacantul FCSB-ului a fost golul cu numărul 5 al sezonului în cele 18 partide de Liga 1. De asemenea, Octavian Popescu a mai reuşit şi două pase decisive. Articol scris de:

                                                                                                                                      Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-octavian popescu-helmut duckadam 

viewscnt
Articole similare