Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Momentul adevărului cu Cosmin Contra: "I-am dat-o direct, i-am spart arcada! A fost greşeala carierei mele"

EXCLUSIV I Momentul adevărului cu Cosmin Contra: "I-am dat-o direct, i-am spart arcada! A fost greşeala carierei mele"
Comentarii

Cosmin Contra a rememorat pentru Telekom Sport momentul în care s-a luat la bătaie cu olandezul Davids.

Actualul selecţioner al echipei naţionale recunoaşte că nu are nicio scuză pentru acel eveniment, dar a ţinut să precizeze auspiciile sub care acesta a avut loc.

"A fost greşeala carierei. Toată lumea dădea plecarea mea de la Milan pe acel incident şi nu a fost aşa. El era la Juventus. A fost o fază, o minge în dreapta, Gatusso îi fură mingea, el îi dă o lovitură din spate lui Gatusso, eu vin din spate, îi dau şi eu una. Se face un meleu acolo, împingeri, nu ştiu, şi ne dă pe noi doi afară, pe mine şi pe Davids. 

Şi atunci eu îl las pe Davids să iasă primul, zic, nu ne băgăm amândoi pe tunelul de la vestiare. Şi atunci eu îl văd pe Montero, uruguayanul de la Juventus, fundaşul central că-i face semn lui Davids să mă aştepte pe culoar. Şi atunci am zis, eu l-am lăsat să se bage în vestiar să nu fie incidente, cum mă aşteaptă, l-am ras. Şi da, mă aştepta acolo pe culoar şi eu ce să mai vorbesc, să mai stau. I-am dat-o direct! Au venit acolo, a venit unul de pe banca lui Juventus, au venit pe tunel probabil ştiau că se vor încinge lucrurile. 

Mi-a dat un picior în spate, după a venit Abiatti, mi-aduc aminte cu mănuşile alea, l-a luat de gât şi l-a pus la perete, i-a zis, tu nu te băga, tu stai aici. După a venit securitatea, ne-a despărţit. I-am spart arcada, i-a pus nu ştiu câte puncte de sutură. A venit Seedorf care era coleg la naţională cu Davids şi mi-a zis nu ştiu ce. I-am zis că trebuia să se bage în vestiar nu să mă aştepte", a dezvăluit Contra în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contraexclusivpovestedezvaluiriexclusivtelekom sportdavidac milanjuventus 

viewscnt
Articole similare