Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cine îl sapă pe Mihai Iosif? Avertisment pentru ce va urma: ”O să facă ce au făcut şi cu Copos”

EXCLUSIV Cine îl sapă pe Mihai Iosif? Avertisment pentru ce va urma: ”O să facă ce au făcut şi cu Copos”

Rapid

Comentarii

Rapid este pe locul şase în clasament, cu 31 de puncte. Nou-promovată şi-a atras critici încă de la primul meci disputat în Liga I. Principalul atacat a fost Mihai Iosif, antrenorul giuleştenilor.

EXCLUSIV Îl sapă rapidiştii pe Mihai Iosif? Avertisment pentru ce va urma: ”O să facă ce au făcut cu Copos”

Mihai Iosif deţine doar licenţa B şi nu are dreptul să le acorde indicaţii jucătorilor de pe margine, Adrian Matei fiind omul cu licenţa PRO de pe banca tehnică.  

Rapidul s-a clătinat serios in anumite momente din Liga I. A pierdut chiar şi derby-ul cu FCSB, runda trecută, scor 1-3. 

Chiar dacă la interviurile de după meci antrenorul Mihai Iosif părea destul de relaxat, lucrurile par să nu stea deloc aşa.

„Pe mine nu mă ia valul, am colac de salvare!”, spunea ironic Mihai Iosif după meciul pierdut cu FCSB. Totuşi, declaraţiile lui Iosif vin în contextul în care în interiorul clubului lucrurile nu sunt deloc liniştite.

Au inceput să apară zvonuri conform cărora un eşec cu Botoşani din următoare rundă i-ar fi fatal lui Iosif. 

Rivalii stau cu ochii pe situaţia din Giuleşti. Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, ii avertizează pe rapidişti. In opinia sa inlocuirea lui Mihai Iosif ar fi o greşeală fatală!

”Vezi că ăsta tot timpul a fost atacat că nu este antrenor, că nu are licenţă. Domnle despre ce vorbim? Iosif e un antrenor foarte bun şi un foarte bun pedagog. Uitaţi-vă ce a reuşit să facă la Rapid.

A adus jucători liber de contract, a promovat juniori şi să nu uităm că şi Rapidul trece prin anumite probleme, nu stă foarte bine la capitolul financiar, cu toate ăstea Iosif a reuşit să facă din Rapid echipă de aşi.

Cine îl ataca acum pe Iosif face greşeli foarte mare. Să ne amintim când galeria a mers la Copos ducându-i o colivă doar doar să plece de la Rapid. Ei bine, atunci Copos a plecat şi de Rapid s-a alea praful.

Ar fi bine să fie lăsat în pace Mihai Iosif. E un antrenor cu fler, care ştie sa facă o treabă bună”, a declarat Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro. 

Favorit pentru înlocuirea lui Iosif ar fi Bogdan Andone, care l-ar lua ca secund pe Vasile Maftei, om cu care a lucrat foarte bine şi la Astra Giurgiu, scrie Pro Sport. 

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: mihai iosifrapiddumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare