Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Imediat cum s-a schimbat conducerea, am aflat că mă vor!". Achim lăudat proiectul de la Dinamo şi are planuri măreţe: "Am riscat pentru nişte obiective mari, personale"

EXCLUSIV | "Imediat cum s-a schimbat conducerea, am aflat că mă vor!". Achim lăudat proiectul de la Dinamo şi are planuri măreţe: "Am riscat pentru nişte obiective mari, personale"

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Vlad Achim (31 de ani) a vorbit despre venirea sa la Dinamo şi despre momentul când a aflat că e dorit în Ştefan cel Mare. Fostul mijlocaş de la Viitorul şi FCSB a semnat cu echipa alb-roşie şi a spus că este un act de curaj deoarece a riscat pentru nişte obiective mari, personale.

Achim a lăudat proiectul din Ştefan cel Mare şi a spus vrea să lupte pentru titlu şi cupele europene. Fotbalistul a dezvăluit cum era atmosfera în club atunci când a sosit. După ce a jucat la rivala FCSB, Vlad Achim a fost căutat de Dinamo imediat după ce s-a schimbat patronul.

"Imediat cum a fost vândut clubul am aflat că cei de la Dinamo mă doresc şi apoi decizia a fost destul de uşor de luat din punctul meu de vedere pentru că mi-au transmis planurile lor şi am avut încredere că aşa va fi şi mi-am dorit foarte mult să vin aici. Pot să spun că a fost, într-un fel, un act de curaj pentru că până la urmă am încercat să risc pentru nişte obiective mari, ale mele personale, mereu am gândit aşa, mereu am vrut să mă lupt pentru titluri, cupele europene.

Aici se văd mişcări, planurile prezentate din punctul meu de vedere au fost foarte bine gândite şi sunt de nivel european. Cel puţin aşa văd eu lucrurile. Nu ar avea de ce cineva să pună ceva de rău pentru că deocamdată lucrurile merg în direcţia bună. O să o luăm pas cu pas pentru că a fost o situaţie destul de grea a clubului anul trecut. Primul pas va fi play off-ul dar în momentul când vom ajunge acolo vom dori mult mai mult. Aşa mi se pare mie normal.



În momentul când am ajuns atmosfera era destul de ok, oamenii erau mulţumiţi că lucrurile se îndreaptă spre direcţia bună dar erau şi câteva probleme interne care uşor, uşor se rezolvă"
, a spus Vlad Achim, pentru Telekom Sport.



Crescut la Farul, Vlad Achim a jucat în Liga 1 la Ceahlăul, Viitorul, Voluntari, FCSB, FC Botoşani şi acum la Dinamo. A şi debutat pentru "câini", în meciul pierdut Chindia Târgovişte, 0-1 la Ploieşti, dar s-a accidentat şi e aşteptat să revină pe teren la începutul lunii noiembrie.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Achim în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vlad achimdinamo 

viewscnt
Articole similare