adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | În ce meci ar putea reveni David Miculescu la FCSB! MM Stoica a dat din casă: ”Duminică nu va juca”

EXCLUSIV | În ce meci ar putea reveni David Miculescu la FCSB! MM Stoica a dat din casă: ”Duminică nu va juca”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League, după 1-0 şi 1-0 cu slovacii de la Dunajska Streda.

EXCLUSIV În ce meci ar putea reveni David Miculescu la FCSB! MM Stoica a dat din casă: ”Va fi cu certitudine!”

Repriza a doua nu a venit cu veşti bune pentru Nicoale Dică şi echipa sa.

David Miculescu a acuzat probleme medicale şi a ieşit accidentat, în minutul 51. Fotbalistul de 1,7 milioane de euro al FCSB-ului a fost schimbat cu Răzvan Oaidă.

În timp ce părăsea terenul, Miculescu şchiopăta şi avea jambiera plină de sânge.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a adus veşti bune! Conform celor spuse de MM, Miculescu va evolua joi în Conference League, semn că accidentarea nu este una gravă. 

”Miculescu are, dar nu probleme care să-l ţină departe. Probabil că nu va juca duminică, dar joi cu certitudine va fi”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport. 

Adrian Şut, out o lună după ce s-a accidentat cu Dunajska Streda

La Adrian Şut, accidentarea este una mai serioasă. Fotbalistul va lipsi minim o lună. 

„Încă nu a făcut RMN, dar în cel mai fericit caz e o entorsă gravă de genunchi. Sunt şanse foarte mari să fie ligamente rupte, el nu mai putea să calce deloc, a auzit o trosnitură şi durere foarte mare. El are musculatura foarte dezvoltată. Cam greu de crezut că nu sunt şi ligamentele rupte. El a mai avut la genunchiul ăsta la fel. Atunci a revenit într-un timp mai scurt, dar e posibil în ianuarie să fie…”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB - Dunajska Streda 1-0

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru – Cordea (Şut 72’), Oct. Popescu, Miculescu (Oaidă 51’) - B. Rusu (I. Stoica 87’). Antrenor: Nicolae Dică

Dunajska Streda: Veszelinov - Risvanis, Mateus Brunetti (E. Davis 80’), Muhamedbegovic - Blackman, Szantho (Nicolaescu 46’), Kacer, Dimun, Ramadan (Veselovsky 80’) - Balogh, Krstovic. Antrenor: Adrian Gula

viewscnt
Articole similare