Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă o pierderea grea pentru Craiova. Jucătorul care a primit o ofertă de 800.000 de euro pe sezon. Marcel Popescu: ”L-am înţeles şi i-am mulţumit!”

EXCLUSIV | Încă o pierderea grea pentru Craiova. Jucătorul care a primit o ofertă de 800.000 de euro pe sezon. Marcel Popescu: ”L-am înţeles şi i-am mulţumit!”

Superliga

Comentarii

CS U Craiova este aproape să piardă încă un jucător important. Gustavo, jucător aflat în ultimul an de contract, a primit o ofertă extrem de tentantă din China. Marcel Popescu spune că transferul este aproape realizat.

CS U Craiova a rămas în această vară fără doi dintre cei mai importanţi jucători din sezonul trecut: Băluţă şi Screciu, vânduţi la Slavia Praga, respectiv la Genk. Însă câştigătoarea Cupei României se pregăteşte de o nouă despărţire. Gustavo, unul dintre golgheterii echipei, a primit o ofertă extrem de tentantă de la Liaoning - China - club care-i oferă un salariu de 800.000 de euro pe sezon.

Gustavo se afla în ultimul an de contract, iar Marcel Popescu spune că CS U Craiova n-a avut cum să concureze cu salariul pe care chinezii i l-au oferit lui Gustavo. Preşedintele lui CS U Craiova spune că transferul încă nu este finalizat, dar sunt şanse mari să se facă:

”Situaţia lui Gustavo este o situaţie atipică, în general, dar frecvent întâlnită la jucătorii aflaţi în ultimul an de contract. Gustavo, fiind unul dintre golgheterii echipei, a atras atenţia mai multor cluburi. Cei din China s-au mişcat mai repede şi au făcut ofertă direct jucătorului, prin impresar, o ofertă. Nu este un secret, pe un an şi jumătate 1,2 milioane de euro net. Asta înseamnă 800.000 de euro net pe sezon. Nici n-am încercat să forţez nota şi să-i cerem lui Gustavo să semneze cu noi un alt contract, pentru că n-ar fi fost onest atât timp cât el a primit direct această ofertă din China.

L-am înţeles, i-am mulţumit. Acum, probabil într-o zi sau două, aşa cu v-am obişnuit, pe site-ul clubului va apărea şi oficial. Nu apare în momentul de faţă, pentru că nu sunt tratative finalizare şi depinde de un control medical care dă sau nu undă verde transferului”,
a declarat Marcel Popescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gustavocs u craiovaliga 1marcel popescu 

viewscnt
Articole similare