Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă o super lovitură pentru CS U Craiova: ”Este un mijlocaş mai bun şi mai rapid decât Eric!” Cine vine în Bănie

EXCLUSIV | Încă o super lovitură pentru CS U Craiova: ”Este un mijlocaş mai bun şi mai rapid decât Eric!” Cine vine în Bănie

Superliga

Comentarii

CS U Craiova este aproape de a-l transfera pe Cesar Meza Colli, un mijlocaş ofensiv de 26 de ani. Iulian Miu spune că jucătorul i-a fost propus şi la FC Voluntari, dar ilfovenii nu-şi pot permite să plătească 10.000 de euro pe lună. Craiova s-a întărit astăzi şi în apărare, după ce l-a Isaac Donkor - fost fundaş la Inter.

Oficialii Craiovei caută întăriri în atac după ce i-a pierdut pe Alex Băluţă şi Gustavo. Oltenii sunt în negocieri avansate cu Cesar Meza Colli, un jucător de 26 de ani care poate evolua pe toate posturile din ofensivă. Iulian Miu, cel care face parte din staff-ul lui FC Voluntari, spune că Cesar Meza Colli i-a fost propus şi lui şi a fost momentul în care i-a remarcat calităţile.

Miu susţine că Cesar Meza Colli ar fi un jucător excelent pentru CS U Craiova, deoarece are calităţi tehnice peste medie: ”Este foarte scump pentru noi (n.r. pentru FC Voluntari)... salariul, da... în jur de 10.000 de euro pe lună. Dacă stai aşa să te gândeşti, se compară cu Eric. Este un pic mai bun şi mai rapid. Joacă în spatele vârfului. Ni s-au propus mai mulţi jucători şi l-am văzut şi pe... Este un stângaci excepţional, mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport.

Cesar Meza Colli s-a născut în Paraguay, dar are şi paşaport italian. A jucat pentru Atromitos, Ethnikos Piraeus, PAS Giannina, Cesena, Alaves, Pavia, Intger Baku, FK Zira şi ultima oară a jucat la FK Keshla - în Azerbaijan.

Afla mai multe despre: cs u craiovaliga 1cesar meza colliiulian miu 

viewscnt
Articole similare