Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Încredere totală pentru Contra: "Va face mai mult decât Daum!"

EXCLUSIV Încredere totală pentru Contra: "Va face mai mult decât Daum!"

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra mai are nevoie doar de votul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal şi poate începe treaba ca selecţioner al echipei naţionale.

Dani Coman, preşedintele celor de la Astra a vorbit la superlativ despre instalararea lui Contra. "Un antrenor tânăr care sigur va face performanţă şi cu siguranţă va face mult mai mult decât precedentul. Nu ştiu dacă este agreat de toţi oamenii din Comitetul Executiv, dar personal îmi place foarte mult şi am mare încredere în calităţile lui de antrenor", a spus Coman în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Întrebat despre un posibil transfer al lui Mutu de la Dinamo la FRF, Coman a declarat: "Nu ştiu ce îşi doreşte Adi. Cine nu şi l-ar dori pe Mutu lângă el? Este un băiat inteligent care a făcut performanţă în România şi la echipele la care a jucat în străinătate. Dacă va decide că vină alături de Cosmin la echipa naţională este foarte bine pentru întreg fotbalul românesc! Este nevoie ca foştii jucători să fie în angrenajul echipei naţionale. Probabil oamenii se gândesc că nu mai avem lider de nivelul lui Chivu, Mutu, nu mai vorbim de Hagi, Popescu...".

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa nationaladani comanadrian mutudecizie 

viewscnt
Articole similare