Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Incredibil! Cum încerca Burleanu să profite de Lupescu în urmă cu 3 ani: "Atunci nu mai eram un infractor..."

EXCLUSIV | Incredibil! Cum încerca Burleanu să profite de Lupescu în urmă cu 3 ani: "Atunci nu mai eram un infractor..."

FRF

Comentarii

Prezent în emisiunea Sport Report, pe Telekom Sport 1, Ionuţ Lupescu a dezvăluit cum încerca Răzvan Burleanu să se ridice pe spatele lui. Mai mult de atât, ”Kaiserul” l-a ”împrietenit” pe actualul şef al FRF cu Michel Platini, fostul preşedinte UEFA:

”Această campanie pe care a făcut-o el a vrut să acopere lipsa rezultatelor şi să denigreze imaginea mea. Astfel de lucruri se fac în politică, de acolo vine el. După ce a fost ales la FRF venea la mine acasă să mă întrebe lucruri administrative. Când venea la UEFA, venea la mine la birou şi spunea că trebuie să profităm de competenţa lui Lupescu. Când i-am făcut o relaţie apropiată cu Platini, de prietenie... Mă întreb atunci cum mai eram. 

Această duplicitate care o arată acum mă pune pe gânduri. Toate aceste informaţii nu le dădea fotbalului românesc, ci pentru el personal. După, au venit minciuni. O dată, de două ori, voia să se profileze pe spatele meu. Atunci nu mai eram un infractor cum sunt acum şi am pus capăt acestui lucru.  Lucrurile pe care el le face acum n-au legătură cu campania. Lumea din teritoriu este indignată de ceea ce face Burleanu”, a declarat Ionuţ Lupescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: burleanufrflupescuscandaş 

viewscnt
Articole similare