Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone a vorbit din nou despre situaţia grea de la Dinamo: "Cea mai mare problemă e când te duci la antrenament şi te întreabă jucătorii asta. Nu cer altceva!"

EXCLUSIV | Ioan Andone a vorbit din nou despre situaţia grea de la Dinamo: "Cea mai mare problemă e când te duci la antrenament şi te întreabă jucătorii asta. Nu cer altceva!"

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Ioan Andone (61 de ani), managerul celor de la FC Voluntari, a vorbit din nou despre situaţia financiară în care se află Dinamo, echipa sa de suflet.

Andone s-a pus în pielea lui Cosmin Contra (45 de ani), fostul antrenor din Ştefan cel Mare, care a venit ca un garant al noului proiect alb-roşu, dar a sfârşit prin a pleca de la club. "Fălcosul" a spus că nu înţelege ce au căutat Pablo Cortacero şi echipa sa de spanioli la Dinamo dacă nu au bani.

Ioan Andone a vorbit din experienţp despre cât de greu e să antrenezi echipa fără ca jucătorii să aibă salariile plătite la timp.

"Nu ştiu ce au căutat aici dacă nu au avut bani. Pentru că sunt nişte oameni care nu au activat în fotbal. Mai ales promisiunile pe care le faci jucătorilor şi trebuie să le respecţi. Cosmin a venit şi după trei luni a cedat. Că nu te poţi duce, eu am antrenat 25 de ani şi am antrenat şi echipă fără bani, şi echipe cu salariile la zi. Cea mai mare problemă când te duci la antrenament şi te întreabă jucătorii: salariul? Nu cer bonusul, nu cer altceva. Salariul", a spus Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Fanii lui Dinamo ajută din nou clubul din Ştefan cel Mare

Fanii lui Dinamo au anunţat astăzi că au virat 1 milion de lei în conturile clubului din Ştefan cel Mare. Suma de aproximativ 210.000 de euro va fi folosită pentru a acoperi în principal costurile pentru salarii.

"RESPECT inclusiv prin TRANSFER BANCAR. Astăzi, joi, 17 decembrie, DDB va vira în contul clubului Dinamo 1.000.000 RON.

Transferul vine în urma votului exprimat săptămâna trecută pe platforma DDB, în care membrii cotizanţi au aprobat propunerea cu o majoritate covârşitoare. Banii vor fi viraţi cu titlu de împrumut, iar acesta va fi garantat din drepturi TV. De ce această opţiune!? Pentru că nu ne putem permite să lăsăm nici măcar 1 Leu pe mâna celor care sunt majoritari acum la Dinamo. Banii vor fi folosiţi pentru plata salariilor jucătorilor şi staff-ului.

După cum ştiţi, spaniolii nu au acceptat propunerea DDB, “bani VS acţiuni”, propunere postată inclusiv pe această pagină, la momentul respectiv. Având în vedere situaţia în care a fost adus clubul, de către un acţionar majoritar iresponsabil, a căzut în sarcina noastră ca Dinamo să îşi respecte angajamentele către cei care trudesc pentru el", au trasnmis fanii înaintea meciului lui Dinamo cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare