You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone îl avertizează pe Şumudică: "Ar fi trebuit să-i propună prelungirea contractului. E un semn de întrebare"

EXCLUSIV | Ioan Andone îl avertizează pe Şumudică: "Ar fi trebuit să-i propună prelungirea contractului. E un semn de întrebare"
Comentarii

Marius Şumudică surprinde în continuare în campionatul Turciei. Antrenorul român a reuşit să o învingă şi pe Ankaragucu, iar acum este pe primul loc în clasament cu Gaziantep, peste granzii Galatasaray, Fenerbahce sau Istanbul BB.

"În Turcia, prea puţine echipe sunt organizate foarte bine defensiv. Şumudică prin asta câştigă. Echipa stă foarte bine în teren. Şumudică ţine o echipă care abia a promovat în primele trei din campionatul Turciei. Ar fi trebuit să-i prelugească înţelegerea. Asta înseamnă că cei din club nu au încredere în el. Trebuie ca el acum să ia o decizie.

Sigur are oferte. La ce joacă echipa şi la ce rezultate are, are oferte şi Şumudică. Dacă oamenii din club nu te semnează în decembrie să-ţi prelungeşti contractul, când tu eşti în primele 4 locuri, e un semn de întrebare. Nu vor mai mult.

Asta înseamnă campionatele foarte puternice. Primele cinci. Şi Maxim totuşi era de mulţi ani acolo în aceste campionate. Nu a reuşit să fie un titular indiscutabil niciunde. Viitorul lui va fi ori la o echipă mai mare din Turcia, ori în ţările arabe" , a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

Imediat după victoria cu Ankaragucu, Marius Şumudică s-a dezlănţuit pe teren şi a dansat pe ritmuri orientale lângă banca de rezerve (VIDEO AICI).

"Eu n-am dansat niciodat. Nu sunt tipul ăsta. Am văzut mulţi antrenori dansând, e un fel de exteriorizare de la stresul meciului. Eu nu am fost cu dansurile" , a continuat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare