Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a vorbit despre alegerile de la FRF: ”Aştept să văd dacă oamenii chiar mă vor acolo”

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu a vorbit despre alegerile de la FRF: ”Aştept să văd dacă oamenii chiar mă vor acolo”

FRF

Comentarii

Ionuţ Lupescu a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre posibila sa candidatură la alegerile FRF. Fostul component al Generaţiei de Aur a lăsat să se înţeleagă că ar putea lupta pentru şefia fotbalului românesc dacă va fi susţinut de multă lume

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal din mai 2018 l-ar putea avea în dreptul candidaţilor şi pe Ionuţ Lupescu. În prezent directorul Comisiei Tehnice de la UEFA, Lupescu a fost invitat să ţină un discurs în faţa antrenorilor din Turcia. Înainte de evenimentul la care a fost prezent şi Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, Ionuţ Lupescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Mă sună foarte multă lume şi nu doar de acum, ci de anul trecut. Le-am spus ce vă spun şi vouă, anume că este frumos că sunt apreciat, că îi simt alături de mine. Am lucrat şase ani la Federaţia Română de Fotbal cu mulţi dintre ei, indiferent de departamente, iar colaborarea noastra a fost buna, d-aia mă şi apreciază. Aştept să vedem dacă aprecierea asta vine şi pe hârtie”, a spus Lupescu.

Afla mai multe despre: lupescucandidatfrf,  

viewscnt
Articole similare