Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iordănescu vs. Lucescu. Replică pentru "Il Luce": "A mânjit amintirea oamenilor de fotbal!"

EXCLUSIV | Iordănescu vs. Lucescu. Replică pentru "Il Luce": "A mânjit amintirea oamenilor de fotbal!"

Fotbal

Comentarii

Anghel Iordănescu (70 de ani) i-a dat o replică lui Mircea Lucescu (74 de ani), antrenorul care a spus că a contribuit decisiv la performanţa Stelei din 1986, câştigarea Cupei Campionilor Europeni. "Generalul" l-a contrazis pe "Il Luce", în direct la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport.

Într-un interviu, Lucescu a spus că, dacă nu era el, Steaua nu câştiga Cupa Campionilor Europeni, iar Anghel Iordănescu, cel care a participat la performanţa unică în fotbalul românesc a ţinut să-l contrazică.

"Sincer să fiu, trebuie să precizez că am trăit acele vremuri. Sunt sigur, că aş avea extrem de multe lucruri de spus. Dar, vreau să fiu fair play şi să vă spun că îl apreciez pe antrenorul Mircea Lucescu şi i-am recunoscut tot timpul valoarea, inclusiv a jucătorului Mircea Lucescu. Nu sunt de acord cu el şi nu mi se pare normal să răscolească sau să mânjească iubirea şi pasiunea oamenilor. E vorba de trăirile lui, de interpretările lui şi asta nu înseamnă că reprezintă adevărul absolut. Eu îl respect foarte mult, am fost colegi de cameră la echipa naţională, dar nu l-am înţeles. Cred că acel interviu al lui nu-şi avea rostul. Fotbalul românesc era foarte performant în acea perioadă. Îmi pare rău pentru Mircea Lucescu, pentru că el, pe undeva, a mânjit amintirea iubitorilor de fotbal, indiferent că erau fani ai Rapidului, ai Stelei sau ai lui Dinamo.

Valentin Ceauşescu a fost alături de echipa Steaua. Dar ceea ce Mircea Lucescu a uitat să precizeze este că el a fost alături şi de Dinamo. Ba chiar l-a sprijinit când l-a trimis pe Mircea Lucescu la Dinamo. Dacă vreţi să aflaţi adevărul absolut, invitaţi-l pe domnul Valentin Ceauşescu la o emisiune. O să fiţi surprinşi", a spus Anghel Iordănescu la Telekom Sport.



Anghel Iordănescu a fost antrenor-jucător la Steaua în 1986, când roş-albaştrii au câştigat Cupa Campionilor Europeni după ce au învins în finală, la penalty-uri (0-0, 2-0), pe FC Barcelona.

Afla mai multe despre: iordănescu 

viewscnt
Articole similare